Категория
Українська мова, опубликовано 13.12.2019 22:58

Твір опис місцевості свого улюбленого місця відпочинку (можна про ліс озеро і річку а бо ще якісь варіанти).використовувати односкладні реченя і визначити їх тип​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Слово зоотрополіс є додатком, але залежить від речення


Ответ
Ответ оставил: Гость
Кровi снастi нехворощi емалi подорожi смiливостi вживанiстi знань мати
Ответ
Ответ оставил: Гость
Здрібніти - здрібнілий.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Пишіть листи і надсилайте вчасно, коли їх ждуть далекі адресати, коли є час, коли немає часу і коли навіть ні про що писати.
Це складнопідрядне речення з однорідною підрядністю. В ньому 4 підрядних речення обставинних часу. Між частинами "коли немає часу і коли навіть ні про що писати" не треба ставити кому перед І, бо це однорідні підрядні речення, тому розділові знаки ставляться як при однорідних членах речення (сполучник І вжито один раз, кома не ставиться). 


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Твір опис місцевості свого улюбленого місця відпочинку (можна про ліс озеро і річку а бо ще якісь варіанти).використовувати односкладні реченя і визначити їх тип​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube