Категория
Українська мова, опубликовано 23.03.2019 04:10

Твір-опис природи на основі особистих вражень

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

влітку я з друзями часто вибирались на природу. ми брали із собою їжу, влаштовували пікнік. потім усі грали в м*яча, а я лежала і просто спосерігала за красою природи.

                      яке ж тут усе гарне! блакитна вода річки виблискує на сонці. хвилі припливають до берега, розбиваються. так знову і знову. по річці плавають дикі качки. вони перегукуються між собою. над водою літають різні пташки, які на секунду спускаються до води, хапають проворними дзьобиками якусь комашку чи черв*ячка і піднімаються в небо.

                  а наскільки ж чудове тут небо! воно таке мінливе и незалежне. спочатку небо здавалось мені блакитним, але потім я розгледіла білі хмаринки. вони були схожі на різні фігурки. он хмаринка схожа на коника, там - на квіточку, а ще далі на грушу. яскраве сонце сліпило мені очі, і я відволіклась.

                  з іншого боку навпроти річки росли дерева. вони спокійно стояли, ніи насолоджуючись таким чудовим літнім днем. від найменшого подиху вітру їхні гілочки коливались. 

                  знизу у травичці я побачла ягідки брусниці і чорниці. присівши, щоб зірвати їх, мій погляд зупинився на чомусь маленькому та чорненькому. підійшовши ближче, я зрозуміла, що це був їжачок. відразу ж мені захотілось взяти його на ручки, крикнути друзям, щоб підбігли сюди. але все-таки я вирішила не турбувати маленького їжачка і мовчки спостерігала за ним. він проворними лапками рухався прямо на мене, напевно - мене не бачив. я зрозуміла, що їжачок повзе до ягідок, і встигла роздивитись його маленьку мордочку з чорними очками та довгеньким носиком.

                відірватись від цього маленького чуда мене змусили друзі. вони вже досхочу награлись у м*яч, і ми вирішили йти додому.

                  усі розмовляли, вселились, а я йшла і думала про цю красу природи. тож давайте берегти її, щоб і наші діти змогли побачити все те, що бачили ми!

Ответ
Ответ оставил: Гость
Заздалегідь - зарання
Вдосвіта - рано, зранку

Ответ
Ответ оставил: Гость
Слово віднести з коренем та з закінченя 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Це легко думай сама легко дуже



Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Твір-опис природи на основі особистих вражень... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube