Категория
Українська мова, опубликовано 18.04.2019 04:20

Тівр опис зовнішності лесі українки з дієприкметниковими зворотами

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

леся українка  понад тридцять рокiв вiддала творчостi. на цi ж роки припадає безупинне змагання з туберкульозом. безперечно, i тяжка хвороба, і тривалі болі, і хвилинні радощі впливали на твори лесі українки, але ніколи вони не були виявом вузько особистого. героїзм, з яким поетеса переборювала свої муки, непримиренність компромісів робили лесю українку наймужнішою серед численних тогочасних поетів. її поетичне слово служило визвольним ідеям народу і залишилося взірцем для поетичних поколінь. простежуючи її творчість, ми розуміємо, що вона черпала сили, до джерел народного життя та героїзму. близька до визвольного руху леся українка віддавала йому всі сили і це, як відзначила ще дожовтнева «рабо-чая правда», зробило її поетесою — другом робітників, поставило її в лави борців за повалення самодержавства і встановлення справедливого ладу. леся українка була поетесою-борцем. вона писала про героїчних людей, про їхню відданість справі, про їхні поривання до волі. героєм її творів ставав борець, обдарований поетичним, мистецьким хистом. його думки і вчинки близькі й рідні самій поетесі. велика художня і громадсько-політична сила цього узагальненого образу полягає в тому, що він втілює в собі те краще, що відзначало передових людей її часу. ще змалку леся українка бачила людську недолю, яка викликала у неї не розпач, а бажання кращої яснішої долі. думка про слово, що збудить вогонь у чиємусь серці, проймала її почуття. мабуть, під цим впливом у лесі українки народжується тверде рішення: так! я буду крізь сльози сміятись, серед лиха співати пісні, без надії таки сподіватись, буду жити! геть думи сумні!

Ответ
Ответ оставил: Гость
Собака
Собака-друг человека.Бывают маленькие собаки,а есть и большие.Например,собаки крупных размеров могут помогать людям в работе.Собаки маленьких размеров тоже радуют хозяина и поднимают настроение.Но всё же,все собаки умные,красивые и добрые животные.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Означає, що ти завжди сам по собі, ти не з ким по товаришуєш
Ответ
Ответ оставил: Гость
Означає, що ти не дуже любиш з кимось товаришувати, ти сам по собі


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Тівр опис зовнішності лесі українки з дієприкметниковими зворотами... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube