Категория
Українська мова, опубликовано 13.03.2019 20:10

Твір роздум що для мене означає україна

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Можна дуже довго розмірковувати про те, що для кожної окремої чоловіка означає його батьківщина, його рідна країна. насправді, далеко не обов’язково у людей їх власна країна викликає якісь приємні враження та емоції. тут цілком можливі варіанти. хтось любить свою країну за щось певне, хтось може любити її і просто так, фактично без приводу. але буває й таке, що людина свою країну не любить. або ж вона просто байдужа для людини. якщо говорити про мене і україну, то цей взаємозв’язок для мене не є однозначним. і ставлення до своєї країни у мене неоднозначне.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Кожна сім*я складається з батьків та дитини! Таких родин на території держави дуже багато! Але чи замислювалися ви над тим, які стосунки мають бути між членами сім*ї, а саме між батьками та дітьми? Які права мають батьки щодо дітей, та діти щодо батьків?
По-перше в кожній родині повинна відчуватися гармонія та взаємозв*язок, адже це зумовлює взаємопорозуміння дитини з батьками. За Конституцією прав України та Цивільним кодексом, дитина має свої права - батьки свої.
Батьки повинні в свій час опіклувати та доглядати за своєю дитиною, виховувати її та до 18 років піклуватися про її достаток. Дитина, в свій час, повина дотримуватися вимог батьків, допомогати їм!
Якщо дотримуватимуться цих вимог як батьки, так і дитина, то родина буде міцною та гарною! А це гарантія дитині до кар*єри! Батькам поштовх в натхненні!


Ответ
Ответ оставил: Гость
Малювання, мальований, малювати
Співак, оспіваний, співати
Сон, сонний, спати
Плавець, плавучий, плавати
Ответ
Ответ оставил: Гость
В хорошому настрої.
Правдива розповідь.


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Твір роздум що для мене означає україна... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube