Категория
Українська мова, опубликовано 01.02.2019 23:50

Твір-роздум що важливіше знання чи оцінки

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

знання важливiши вид оцiнок.тому що деяки дiты не ходять до школи прогулюють уроки оцiнки як на мою думку тiльки для батькiв.наприклад була дитина погано вчиласся у школi а саме погано в ней вдавалася по у неi була 2 а коли вона вросла написала свою книгу по мовi.я вважаю що оцiнки це не головне а головне   це знання!

Ответ
Ответ оставил: Гость
Речення поширене додатком.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зелений, зелена, зелене.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Наша рідна українська мова - це основа нашої безмежно багатої культури. це наш дух, наш космос, наша душа, наша пісня, якій світ дав найвищу оцінку. Врешті-решт - це ми. Зникає мова - зникає нація.
Незважаючи на всі заборони, укази, постанови, рідна мова, як і весь український народ, все витримала, все винесла і стала ще чистішою і дзвінкішою.
21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. Історія свята, на жаль, має трагічний початок. 21 лютого 1952 року в Бангладеші влада жорстоко придушила демонстрацію протесту проти урядової заборони на використання в країні бенгальської мови. Відтоді цей день у Бангладеші став днем оплеглим за рідну мову. Минуло багато років. Аж у жовтні 1999 року на 30-ій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО було запроваджено відзначати Міжнародний день рідної мови, а починаючи з 21 лютого 2000 року цей день відзначають і в Україні.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Твір-роздум що важливіше знання чи оцінки... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube