Категория
Українська мова, опубликовано 16.04.2019 06:00

Укажіть речення, у якому підмет виражений іменником а о серце, серце, ти не печалься. б а плакати-сором. в три верби сходилися над чистою водою. г сичі в гаю перекликались.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Ядумаю б) бо шляхом виключення залишається лише це речення б
Ответ
Ответ оставил: Гость
Берешь , и пишешь.
 Ластівки є невеликого розміру. Прилітають до нас навесні. Дуже дружні птахи. Прилітають купками та селяться парами під стріхами наших будинків. Мають білу грудку. Крила довгі та тонкі. Хвіст теж довгий з роздвоєним глибоким вирізом на кінці. Їх легко впізнати по яскравому та блискучому оперенню. Воно синьо-сталеве, переливається на сонці. В негоду вони літають дуже низько, поїдаючи комах. 

  Ластівки гарно щебечуть восени, ми чуємо їх за вікном

Ответ
Ответ оставил: Гость
Залізне слово. Прикметник вжитий у переносному значенні, він перейшов із відносних у якісні.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Дієприкметники:  почорнілу, засіяному, приспане, схвильовані, зворушений
Цього року переддень Різдва був особливим. Всі дороги, дахи будинків, дерева побіліли від іскристого снігу, що покрив почорнілу землю густою ковдрою.На засіяному зірками нічному небі плив яскравий місяць і освітлював Чумацький Шлях. Усе наче завмерло, наче було приспане лапатим снігом. Лише  де-не-де маленькі схвильовані діти колядували, несучи усмішки в кожну оселю. Зворушені слухачі щедро обдаровували колядників, і ті радо прямували до інших хат.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Укажіть речення, у якому підмет виражений іменником а о серце, серце, ти не печалься. б а плакати-сором. в три верби сходилися над чистою водою. г сичі в гаю перекликались.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube