Категория
Українська мова, опубликовано 02.03.2019 07:20

Улісі дерева і пташки слухали старого дуба от і зараз позривав вітер жолуді, порозкидав а листя таки переможно зашуміло не бешкетуй,розбишако слухай нашого батька не
пустимо далі хіба ми марно виросли поставити розділові знаки в кінці речень

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Пояснювальна записка для вчителя державна підсумкова атестація з читання проводиться у формі підсумкової контрольної роботи. в основу відбору змісту навчального матеріалу, який підлягає перевірці, покладено вимоги навчальної програми з читання для 1– 4 класів1. підсумкова контрольна робота з читання складається з тексту для самостійного читання та восьми завдань тесто- вого характеру, а саме: 5 завдань закритого типу з вибором однієї правильної відповіді з трьох запропонованих варіантів (завдання 1–5); 2 завдання відкритого типу (завдан- ня 6, 7) з короткою письмовою відповіддю, на встановлення відповідності, на встановлення правильної послідовності; одне завдання відкритого типу з розгорнутою письмовою відповіддю (завдання 8). контрольна робота триває 40 хв, з них: 5 хв – інструктаж учнів; 35 хв – самостійне виконання завдань. оцінювання виконаної роботи здійснюється таким чи- ном. за правильне виконання завдань закритого типу (завдання 1–5) виставляється по 1 . завдання відкритого типу (завдання 6 і 7) оцінюються в межах 2 ів кожне: 2 – завдання виконано пра- вильно, дано повну ґрунтовну відповідь, правильно вста- новлено послідовність чи відповідність, план повністю відповідає тексту; 1 – завдання виконано частково, допущено неточності, відповідь не обґрунтовано. якщо завдання складається з двох частин, то виставляється по 1 за кожну правильно виконану частину завдання. завдання 8 – творче – оцінюється в межах 3 ів. ураховуються зміст; логічність і послідовність викладу; висловлення (обґрунтування) власної думки, елементарних емоційно-оцінних суджень і ставлень; використання засобів художньої виразності у висловлюванні. за роботу з читання виставляються без урахуван- ня помилок за грамотність. максимальна кількість ів за правильно виконану роботу становить 12. 1 програми для середньої загальноосвітньої школи. 1–4 кла- си. – к.: початкова школа, 2006; 2007.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Який клас ти є 
я просто незнаю з яої то книжки 

Ответ
Ответ оставил: Гость
Нема болота без жаб, алюдина без гріхів. Не будь лише сином свого батька, будь людським сином.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Вчитель наш, Петро Олексійович, завжди приходить вчасно, напевно в нього дуже швидка хода.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Улісі дерева і пташки слухали старого дуба от і зараз позривав вітер жолуді, порозкидав а листя таки переможно зашуміло не бешкетуй,розбишако слухай нашого батька непустимо далі хіба ми марно виросли поставити розділові знаки в кінці речень... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube