Категория
Українська мова, опубликовано 04.12.2019 23:22

Утворіть усі можливі форми ступенів порівняння прикметників.

багатий

високий



близький

густий

дорогий

низький

жорсткий

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Привіт, я хочу навчитися англійській мові.

Слова навчитися і володіти у відношенні до одного слова не можуть вживатися в одному реченні.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Гуля´ть — слово из 2 слогов, 2-й ударный

г—[г]—согл., зв., тв.—[у]—гл., безуд.—[л’]—согл., зв. непарн. (сонорный), мягк.—[а´]—гл., ударн.—[т’]—согл., глух., мягк.—[–] 6 б., 5 з.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Якщо що зроби під себе. Канікули – це завжди добре. Особливо радує тиждень відпочинку від шкільних занять в кінці жовтня, коли холоднішає і псується погода. Осінь вже втрачає свої яскраві різнокольорові фарби і стає сіро-коричневою, дощовою і непривітною. Зараз особливо важко з раннього ранку вставати і кудись йти, тим більше бути бадьорим і жадібним до знань. Так що осінні канікули в самий раз!

Під час осінніх канікул я намагаюся як слід відпочити і відволіктися від навчання, щоб потім приступити до нього з новими силами. Замість цього я зазвичай займаюся тим, що приносить мені задоволення. Нарешті, приходить час навести ідеальний порядок в кімнаті, провідати бабусю і дідуся, зібратися з друзями і провести разом цілий день, слухаючи музику, дивлячись фільми та передачі, і не думати про домашнє завдання і завтрашній ранній підйом.

Коли видається тепла і суха погода, я зазвичай вибираюся на прогулянку в парк. А якщо сонечко ховається від мене за хмарами, посилаючи замість себе дощ, то сиджу вдома або вирушаю в який-небудь центр розваг під дахом – в музей, на виставку, в кіно.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Осінь( підмет–) предсмертна ( означення~~~) сповідь ( присудок=) усього живого ( додаток- - -) велична ( означення~~~) поема( підмет–) жалю і надії (додаток- - -)


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Утворіть усі можливі форми ступенів порівняння прикметників. багатий високий близький густий дорогий низький жорсткий... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube