Категория
Українська мова, опубликовано 11.04.2019 01:20

Відгадай загадки. спиши, змінюючи звуковий запис буквеним. 1. як на нього подиви(с': а), то сам відразу скриви(с': а). 2. признавайся, як ти зве(с': а), що на зиму, на холодну, без одежі зостає(с': а). 3. чого ти став та диви(с': а)? зірви
мене - поживи(с': а) .

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1-цибуля 3-фрукт подивишся скривишся звешся зостаєшся дивишся поживишся
Ответ
Ответ оставил: Гость
Легкий, лагідний, прохолодний, теплий, весняний
Ответ
Ответ оставил: Гость
Великий
весло
верба
веселка
береза
сестра
прегарний
вітер
дерево
обережний

Ответ
Ответ оставил: Гость
Спочатку давайте зазирнемо до словника.
Герой- це людина, котра якось відзначилася у певному роді діяльності. Тому, для того, щоб вважатися героєм чи героїчною людиною, вам достатньо буде зробити щось один раз і все. Це буває досить нелегко, проте абсолютно можливо і це може зробити кожен.
А тепер давайте подумаємо, що ж означає ,,гідна людина". Для кожного гідність- поняття своє, і розуміє його кожний по-різному. Але, узагальнивши усі поняття, прийдемо до висновку, що гідність- це риса характеру, яку, зазвичай, необхідно у собі випрацьовувати.
Якщо для того, щоб бути ,, героєм" вам достатньо один раз щось зробити і насолоджуватися, то задля отримання статусу гідної людини, необхідно докласти немало зусиль. Людина характеризується своїми вчинками, думками, словами. Тому я вважаю, що для того, щоб вважатися гвжною людиною, необхідно бути доброю людиною і ніколи не втрачати людяності. Тоді світ стане добрішим.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Відгадай загадки. спиши, змінюючи звуковий запис буквеним. 1. як на нього подиви(с': а), то сам відразу скриви(с': а). 2. признавайся, як ти зве(с': а), що на зиму, на холодну, без одежі зостає(с': а). 3. чого ти став та диви(с': а)? зірвимене - поживи(с': а) .... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube