Категория
Українська мова, опубликовано 15.09.2019 13:20

Відреагувати речення: 1)не дивлячись на сильний дощ і рвучкий вітер,ми пішли в похід 2)"ніхто з інтелігенції безсумнівно ніколи з призирством не говорив про людей фізичної праці"-писав василь сухомлинський​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Величною для мене є та людина, яка живе, а не існує. Вона розвивається, відкриває і позазує всім свої нові якості, а не деградує. І головне, що ця людина є доброю. Вона не буде відповідати негативом на негатив.
Велич - вона в розумі, вчинках та слрвах людини. Вона не вимірюється грошима та іномарками. Велич - це те, що може нам показати справжню людину.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. одночасність - г,
2. послідовність - д,
3. протиставлення - а,
4. чергування явищ - в
Ответ
Ответ оставил: Гость
Медвідь заздалегіть готується до зими,підготовлюючи барліг та накопичуючи запаси їжі.Зайці взимку змінюють окрас своєї шубки.Лисиці складно знайти харч узимку,том у що багато звірів сплять.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Плащ-плащем
репетиція-репетицією
сич-сиччю
промінь-променем
вуж-вужем
лілія-лілією


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Відреагувати речення: 1)не дивлячись на сильний дощ і рвучкий вітер,ми пішли в похід 2)"ніхто з інтелігенції безсумнівно ніколи з призирством не говорив про людей фізичної праці"-писав василь сухомлинський​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube