Категория
Українська мова, опубликовано 08.09.2019 19:30

Відредагуйте речення1. андрій стояв у дворі, що був огороджений парканом, і чекав на брата.
2. у саду було багато яблук, які дуже любив хлопчик, котрий щоліта приїжджав до дідуся, що працював садівником. 3. де раніше була суша, тепер граються хвилі моря. 4. калитка шкодує наймитові, який працюс на нього, шматка хліба. 5. найкращою з вистав, які я бачив, є «за двома зайцями».
6. він пропустив тренування через те, що захворів. "через свою хворобу він пропустив тренування. 7. посеред кімнати вђ” (лежить) килим, а на стіні висить картина. 8. ми працювали в саду, де (в якому) щовесни гніздувалися солов'ї. 9. дівчина довго не співала, тому не змогла взяти участь у концерті.
10. ольга підійшла до того повороту, де стояла ланка, з яко1' вона любила дивитися на море.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
У південному поліссі вирощують жито та рапс
Ответ
Ответ оставил: Гость
Скромність включає відразу кілька аспектів людської поведінки. Скромна людина завжди стримана у плані вимог до інших. Вона не виставляє до оточуючих її людей завищених вимог, ставиться з розумінням, якщо у когось щось не виходить і веде себе в рамках пристойності, коли такі ситуації виникають. По-друге, скромна людина не має бажання володіти безліччю предметів розкоші. Даний аспект може проявлятися по-різному, адже розкіш – це все-таки широке поняття. Для когось розкіш – це мобільний телефон середньої ціни. Для інших – це виключно дорогі автомобілі або годинники. Загалом, як видається особисто мені, скромна людина звертає увагу насамперед на функціональність певного засобу, а не на те, як цей засіб сприймається в суспільстві. Скромній людині характерна ще одна важлива риса – вона не прагне весь час когось перемагати. Є такі люди, які ніколи не можуть бути другими, вони налаштовані лише на перемогу у всіх без винятку випадках. Але скромна людина не така – вона цілком спокійно сприймає, якщо хтось виявляється кращим неї самої, не заздрить, а може навіть і порадіти за таку особу. Безсумнівно і те, що скромна людина поважає рамки пристойності, знає правила ввічливості та активно ними користується. Вона завжди стримана в спілкуванні з іншими людьми, вміє вислухати і зрозуміти людину.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Купити-пити.Їхати-хати,іти.Лити-тил
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ходімо подивимося - присудок


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Відредагуйте речення1. андрій стояв у дворі, що був огороджений парканом, і чекав на брата. 2. у саду було багато яблук, які дуже любив хлопчик, котрий щоліта приїжджав до дідуся, що працював садівником. 3. де раніше була суша, тепер граються хвилі моря. 4. калитка шкодує наймитові, який працюс на нього, шматка хліба. 5. найкращою з вистав, які я б... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube