Категория
Українська мова, опубликовано 20.02.2019 18:10

Відредагуйте уривок із листа, запишіть його відповідно до правил українського правопису. дорога марія павлівна! надсилаємо вам запрошення про взяття участі у науково
практичній конференції, яка відбудеться 08 лютого 2014 року у 10.00, у приміщенні донецького національного університета.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Шановна маріє павлівно! надсилаємо вам запрошення про участь у "науково-практичній конференції", яка  (котра) відбудеться восьмого лютого 2014 року о 10 годині, у приміщенні "  донецького національного  університету"
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сад був огорнений сутінками.
Повітря насичене несказанною ніжністю.
Сонце схоже на згасаюче багаття.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Туман розсіявся над річкою, і зійшло сонце.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Слово, порядність, непохитність, благородство, щирість


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Відредагуйте уривок із листа, запишіть його відповідно до правил українського правопису. дорога марія павлівна! надсилаємо вам запрошення про взяття участі у науковопрактичній конференції, яка відбудеться 08 лютого 2014 року у 10.00, у приміщенні донецького національного університета.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube