Категория
Українська мова, опубликовано 16.04.2019 23:00

Ви пишіть 4 , 5 слів з м'якими приголосними і поясніть, як позначено м'якість цих звуків на письмі: а) знаком м'якшення; б буквами я ю є . в) буквар і.веселку наші предки вважали дорогою, по якій ангели сходять з неба набрати
дощу.своїми краями радуга всмоктування воду з морів, річок, озер і впливає її у хмари. разом з водою вона забирає пісок, камінці, риб і черв'яків. від радіснихпроменів веселки проснуться набора, який раніше закривали хмари.)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Морів, річок, радісних, камінці, раніше. відповідь в
Ответ
Ответ оставил: Гость
Перед "наче" ставиться кома
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Після закінчення університету він працював вчителем історії.
2. Коливання температури впродовж доби відобразилося на самопочутті тих, у кого порушення тискових норм.
3.Найбільш дотепним був хлопчик в окулярах.

Після перевірки вчительки напиши мені, що було не так)
Ответ
Ответ оставил: Гость
А сам попробувать а чи лень
Ну  попробуй


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Ви пишіть 4 , 5 слів з м'якими приголосними і поясніть, як позначено м'якість цих звуків на письмі: а) знаком м'якшення; б буквами я ю є . в) буквар і.веселку наші предки вважали дорогою, по якій ангели сходять з неба набратидощу.своїми краями радуга всмоктування воду з морів, річок, озер і впливає її у хмари. разом з водою вона забирає пісок, камі... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube