Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

Відредагуйте будь-ласка.
1. Зібрали всього по 23 центнера зернових з гектара. 2. За пару днів почнуться жнива. 3. Приблизно 1/3 студентів нашого курсу поїхала на практику в ЗАТ «Ольвія». 4. Одна друга випускників школи вступила до ВНЗ.
5. Дирекція привітала всіх жінок з Восьмим березням. 6. Передбачається перевиконання плану у два з половиною раза. 7. За півтора роки ми досягли бажаних результатів. 8. Ювіляра привітали з шестидесятиріччям. 9. Студенти один за другим залишили аудиторію. 10. Наше видавництво може налагодити випуск трьохмовних словників. 11. У прес-конференції взяти участь двоє президентів. 12. Ректор виступив перед стами тисячами студентів.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1. зібрали всього по 23 центнера зернових з кожного гектару. 2. за декілька тижнів почнуться жнива. 3. приблизно 1/3 частина студентів нашого курсу поїхала на 4. одна друга частина випускників.. 5. березня 6. рази 7. року 8. з шістдесятиліттям 9. один за одним 10. виданная 11 берусь участь 12.ста
Ответ
Ответ оставил: Гость
Вам не кажется, что птицы в последнее время стали реже появляться на улицах?
Ответ
Ответ оставил: Гость
Придорожний, привітання, прилад, приклад, приховати, прикордонник, прибратися, приватно, прибережний, Прикарпаття, приіхати, прийти, придумати, прибудувати, прикраса
Ответ
Ответ оставил: Гость
На другу о!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Відредагуйте будь-ласка. 1. Зібрали всього по 23 центнера зернових з гектара. 2. За пару днів почнуться жнива. 3. Приблизно 1/3 студентів нашого курсу поїхала на практику в ЗАТ «Ольвія». 4. Одна друга випускників школи вступила до ВНЗ. 5. Дирекція привітала всіх жінок з Восьмим березням. 6. Передбачається перевиконання плану у два з половиною раза.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube