Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

Випишіть із тексту прийменники і визначте вид кожного з них за будовою та походженням.

А прозвали наш куток Слепетником тому, що був навколо помережаний вузькими й глухими завулками, які утворювали тісно поставлені хати. Малим я частенько блукав у тих вуличних лабіринтах поміж хатами, аж поки якась добра душа не приводила мене зареваного до мами. Страшно було на тих вуличках ще й тому, що й серед білого дня там панували сутінки. У нашому облитому безкраїми лісами поліськім селі ставили особливі тини — дубові плахи вбивалися в землю щільно, одна через одну. Зверху, в розколину, вставляли міцну лату. З роками дуб темнів і такий тин, чорний і давній, а ще густі сливняки, що росли за тими тинами, робили наші вулички справді сліпими. Тини навколо хат лишились у нашім селі, певно, ще від Київської Русі.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
  причина коренилась в опасениях башкир потерять вследствие российской экспансии  вотчинные права   на земли, полученных по условиям присоединения к россии. также были не довольны произволом уфимского воеводы и выражали недовольство ростом налогов, злоупотреблениями чиновников при их сборе.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Лебеді на крилах приносять весну. Прогулянка до лісу
2.Роздум Михайлика про майбутнє
3.Літо...Чарівний сон
4.Мати дбає про майбутнє сина
5.Розмова з дядьком Миколою. Полювання на гриби
6.Дядько Себастьян
7.Смерть бабусі та дідуся
8.Сум за рідними. Похід до школи
9. Вистава
Ответ
Ответ оставил: Гость
                      "Літня ніч, і, ніби в морі..."
Літня ніч, і, ніби в морі,
Порозкидані вогні,
В темнім небі сяють зорі
Віковічно мовчазні...
Ответ
Ответ оставил: Гость
Дієприкметник пронизаний утворений від дієслова пронизати.


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Випишіть із тексту прийменники і визначте вид кожного з них за будовою та походженням. А прозвали наш куток Слепетником тому, що був навколо помережаний вузькими й глухими завулками, які утворювали тісно поставлені хати. Малим я частенько блукав у тих вуличних лабіринтах поміж хатами, аж поки якась добра душа не приводила мене зареваного до мами. С... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube