Категория
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01

Виправте помилки (де потрібно) і запишіть правильно.

На відміну від ворога, із за верб, незалежно від похвали, по під вікнами, по між гір, на в коло сонця, у вигляді водограю, на випадок зливи, з поміж гілок, по серед майдану.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Уиона железа (2+) электронная конфигурация 1s^2 2s^2 2p^5 3s^2 3p^6 3d^6 у иона железа (3+) 1s^2 2s^2 2p^5 3s^2 3p^6 3d^5 конечно же, более устойчив fe 3+, потому что железо относится к семейству d-подуровней. частица более устойчива, когда на d-подуровне находится, либо 10, либо 5 электронов. поэтому fe(3+)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Попід вікнами поміж гір навколо сонця навипадок зливи посеред майдану
Ответ
Ответ оставил: Гость
Душа [душа] -4 б, 4 зв.,2 скл., 4 зв.
голосні звуки - у, а
приголосні звуки - д, ш
[д] : приголосний, парний дзвінкий, парний твердий;[у] : голосний;
[ш] : приголосний, парний глухий, непарний твердий;
[а] : голосний.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Напевно-зірка.
На небі сяє яскрава зірка.
Катерина-зірка нашої школи.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Друже, пташко, панове,київе, янголе, поанно, Софіє,мишо, чайко, степе. Я подивилася довкола ,києве, ти найгарніші місто.Степе,який ти широкий, безкраїй,просторий. Друже,чи гіднийти, ти щоб я могла другом, тебе назвати. Софіє, ти виконала домашнє, дай списати.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Виправте помилки (де потрібно) і запишіть правильно. На відміну від ворога, із за верб, незалежно від похвали, по під вікнами, по між гір, на в коло сонця, у вигляді водограю, на випадок зливи, з поміж гілок, по серед майдану.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube