Категория
Українська мова, опубликовано 13.01.2020 20:41

Власне висловлювання на зно на тему:

" як наповнити життя людини сенсом ? ? "

сформулюйте тезу, наведіть два-три переконливі аргументи, що найкраще підтвердять вашу думку. проілюструйте ваші міркування посиланнями на приклади з художньої літератури чи інших видів мистецтва( зазначте автора і назву твору, укажіть проблему, порушено митцем, художній образ, через який проблему скрыто, наведіть цитати з твору тощо) історичними фактами або випадковий життя. не перзказуйте зміст художнього твору, не давайте повної характеристики образів. сформулюйте висновки. ( від 100 слов)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

все ,більше нічого не шарю
Ответ
Ответ оставил: Гость
Здається, що цей край безмежний. У горах так безшумно./Цей ліс безшумний. Цей край безлісий.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Досить ганяти як Марко по пеклу. Він вимагав з нього грошей, але він не віддав. Він почепив свій портрет на стіну. Вона довго не могла вибрати між футболом або баскетболом. Нарешті він переміг.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Насипати - насипане,
замкнути - замкнений,
сині - посинілі,
бажати - бажаний,
постриг - пострижений,
вибороти - виборена,
висушити - висушена,
керувати - керуючий,
лежати - лежачий,
бити - битий


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Власне висловлювання на зно на тему: " як наповнити життя людини сенсом ? ? " сформулюйте тезу, наведіть два-три переконливі аргументи, що найкраще підтвердять вашу думку. проілюструйте ваші міркування посиланнями на приклади з художньої літератури чи інших видів мистецтва( зазначте автора і назву твору, укажіть проблему, порушено митцем, художній... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube