Категория
Українська мова, опубликовано 17.02.2020 02:01

составить сочинение, (НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ) как я родителям

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Як я до батькам?

Наше життя сповнене усіляких завдань, перешкод, які, іноді, нелегко подолати власноруч. Тому мати людину, яка підставить своє плече в скрутну годину, справді потрібно. Нас навчають допомагати з самого дитинства, адже доволі часто малеча робить це з більшою наполегливістю та завзятістю, аніж більш дорослі діти. Звичайно, я теж маю певні обов'язки і намагаюся допомагати своїм батькам.

По-перше, я завжди слідкую за порядком у власній кімнаті, а також маю наглядати за станом кімнати моєї молодшої сестри, щоб не турбувати мати. Також, я люблю готувати, а тому до поратися на кухні, або роблю сюрприз батькам, готуючи якийсь смачний десерт. Це найкращі емоції, коли відчуваєш, що твої рідні радіють, а також саме ти зробив так, щоб підняти їм настрій. Я не в змозі заробляти гроші, але я намагаюся не завдавати шкоди батькам та в взагалі не турбувати їх через дрібниці. Также я вважаю, що до може бути не тільки фізична, а й психологічна: я часто кажу своїм рідним, що вони справді близькі для мене люди, а також те, що без них я, наврядчи, змогла жити щасливо.

Отже, неважливо наскільки корисною чи об'ємною була твоя до Адже, поміркуйте самостійно, що головне відчуття людиною, котрій ти допомагаєш, підтримки та розуміння того, що в цьому світі існують люди на яких можна покластися. Я хочу бути тією самою людиною, на яку можна покластися ї бути впевненим, що вона тебе не підведе!

Ответ
Ответ оставил: Гость
Кашляти, закашлявся, вiдкашлявся
Ответ
Ответ оставил: Гость
У нас на Україні є безмежні краєвиди ними можна любуватись цілий день.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Привет
Привет
Как дела?
Хорошо,а у тебя?
Отлично
Маша ты бы не могла мне одолжить книгу Гарри Поттера на неделю?
Да конечно!
Спасибо огромное,ты настоящая подруга!
незачто
до встречи
пока


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: составить сочинение, (НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ) как я родителям... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube