Категория
Українська мова, опубликовано 09.03.2020 21:26

Ступени поривняння прикметника зі словом симпатичний

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Симпатичний- симпатичніший- найсимпатичніший- найбільш симпатичний- найменш симпатичний
Ответ
Ответ оставил: Гость
Перед мною картина  Монастирського "Запорожець".З першого погляду помітно, що це немолода людина, яка прожила історію свого народу. незважаючи на вік, у нього міцна постава. Обличчя старого запорожця смагляве, обвітрене. Зажурені, сумні очі та задумливий погляд свідчить про біль його народу, що навіки закарбовує у пам*яті. Довгі вуса, оселедець на голові, густі нависні брови - свідчать про немолодий вік та проведене життя у боях нашого захисника народу. у запарожця орлиний ніс із горбиком і пооране зморшками чого, на якому відбились сліди часу і переживань. сильні руки, які тримають зброю, свідчать, що це бувалий воїн, який пережив не один бій у якому були і перемоги, і поразки, це воїн загартований у боях.запорожець одягнений у білу сорочку, темно-коричневу кирею та жупан. його образ довершує велика, гостра шабля, яка разом із воїном пережила і творила історію длдя нас. картина А. Монастирського зображує не лише життя старого запорожця, а і частину нашої важкої долі. Усобі вона несе сумний характер, який не може залишити нас байдужими. адже такі, як цей старий запорожець, віддавали за нас сво життя, щоб ми жили вільно. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Моя бабуся полюбляє випікати мені пиріжки.Я повиний(на) застерігати себе в зимові дні .Мама любить слати мене до магазину.Я люблю використовувати стираає нею можна стирати неправильно написані літери, фігури олівцем.Ми грали в групі в якій потрібно було завмирати на час коли грала музика. Удачи
Ответ
Ответ оставил: Гость
Промінь [п р о м` і н`]
[п] - приголосний,твердий
[р] - приголосний,твердий
[о] - голосний,наголошений
[м] - приголосний,напівпом`якшений
[і ]- голосний,ненаголошений
[н] - приголосний,пом`якшений


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Ступени поривняння прикметника зі словом симпатичний​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube