Категория
Українська мова, опубликовано 19.03.2020 19:26

Опишіть лісових мешканців,яких ви зустрінете у лісі,використовуючи лише речення з однорідними членами.Це зайчик,білка,їжак

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Наша рідна українська мова - це основа нашої безмежно багатої культури. це наш дух, наш космос, наша душа, наша пісня, якій світ дав найвищу оцінку. Врешті-решт - це ми. Зникає мова - зникає нація.
Незважаючи на всі заборони, укази, постанови, рідна мова, як і весь український народ, все витримала, все винесла і стала ще чистішою і дзвінкішою.
21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. Історія свята, на жаль, має трагічний початок. 21 лютого 1952 року в Бангладеші влада жорстоко придушила демонстрацію протесту проти урядової заборони на використання в країні бенгальської мови. Відтоді цей день у Бангладеші став днем оплеглим за рідну мову. Минуло багато років. Аж у жовтні 1999 року на 30-ій сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО було запроваджено відзначати Міжнародний день рідної мови, а починаючи з 21 лютого 2000 року цей день відзначають і в Україні.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Правильна відповідь в)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Варіант г . Впевнена
Ответ
Ответ оставил: Гость
Золоту рибку називають золотою тому,що вона має золотий відтінок ,в неї маленькі оченята блакитного кольору ,вона дуже гарна


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Опишіть лісових мешканців,яких ви зустрінете у лісі,використовуючи лише речення з однорідними членами.Це зайчик,білка,їжак... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube