Категория
Українська мова, опубликовано 27.03.2020 04:26

Он стремится писать… (красивее, аккуратнее). Сестра… (старше, моложе) брата. Отец… (поудобнее) посадил ребенка в коляске. Вторая работа написана… (интереснее, занимательнее). Лиса… (хитрее и осторожнее) других зверей.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Похилилась славна верба над рiчкою, похилилась й укра(йi)на сумуючи за вербою.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Як на людину впливає навколишній світ, особливо люди? Наше завтрашнє життя прямо залежить від того, з ким ми сьогодні спілкуємось. Кожній людині хочеться спілкуватись із яскравими, розумними та оптимістичними людьми.
З добрим поживеш — добро переймеш, а з лихим зійдешся — того й набе­решся. Людина, яка завжди знаходиться у гарній компанії інших людей (в першу чергу це стосується рідних та близьких людей), буде прагнути до кращого. Якщо ж людина буде знаходитись в оточенні лінивих, сумних та жорстоких лю­дей, то мине деякий час — і вона стане такою ж.
Ми часто чуємо: «Його згубила компанія». Отож вибір компанії — це важ­ливо. Найбільша проблема — це те, що ми не хочемо відстоювати власну дум­ку, завжди йдучи за більшістю людей. І нерідко внаслідок цього опиняємось гам, де нам не дуже подобається, де обставини згубно впливають на нас. Не треба залишатися з людьми, в компанії яких не комфортно. Не треба боя­тися розривати стосунки з такими людьми. Адже вони можуть перешкодити зустрічі з тими людьми, які тебе будуть поважати та щиро радіти, що мають такого гарного друга, як ти.
Саме тому слід змінити своє оточення, якщо в цьому є потреба. Адже зміни в житті відбуваються тільки на краще. І пам’ятаймо, що наше оточення і життя від цього залежить тільки від нас самих.
Ответ
Ответ оставил: Гость
В мене є мої найкращі друзі.я з ними люблю гуляти і гратися або на майданчику,або в парку,або на нашій вулиці.ми любим ще гратися на перервах у школі.я дуже люблю проводити з ними час.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Жив був колись корінь. усі його поважали, приходили до нього за порадою. та якось стало сумно кореневі, і вирішив він завести собі друзів. пішов він у ліс та бачить коло дерева плаче суфікс. кореневі стало шкода суфікса та він запропонував йому піти з ним. ось вони в двох йдуть по лісу, а їм на зустріч біжить префікс. дуже просив він взяти його з собою. та сжалілися корінь із суфіксом. підходять вони до річки, а коло неї лежить на сонечку закінчення. навіть не привіталося. друзям було не приємно. та коли закінчення по своїй неохайності впало у водоворіт, усі троє побігли рятувати його. так закінчення зрозуміло, що друзі потрібні завжди. та по сей день ніяке слово не обходится без цих чотирьох частин.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Он стремится писать… (красивее, аккуратнее). Сестра… (старше, моложе) брата. Отец… (поудобнее) посадил ребенка в коляске. Вторая работа написана… (интереснее, занимательнее). Лиса… (хитрее и осторожнее) других зверей.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube