Категория
Українська мова, опубликовано 29.03.2020 23:26

Які речення називають складними?​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Відповідь:

Складним  називається  речення,  що  складається  з  двох  або  

кількох речень,  об’єднаних  в  одне  ціле  за  змістом  та  

інтонацією.

Пояснення:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Дієприкметник затоплений утворений від дієслова затопити.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сьогодні для мене і мого класу дуже важливий день.Адже зараз ми будем показувати ти презентацію свого класу .Кожен хвилюється,щоб не забути рухи,слова,щоб справді показати наш колектив на достойному рівні.Завдання дали не просте-станцювати спортивний танець,поставити невеличку виставу та щей буде змагання на кмітливість,логіку. Сподіваюся,що я не підведу своїх однокласників і зіграю головну роль-козака,а також дуже хочеться здобути цю солодку перемогу .Тому підтримайте мене!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Своє літо я провів разом з батьками. Разом з ними ми подорожували по всій Абхазії! Ми купалися в морі, грали, будували піщані замки, багато гуляли, одним словом-веселилися! А в останній день ми сходили в кафе "Абажур", в цьому кафе поряд з нашим столом сиділа дівчинка Настя, ми з нею подружилися. І разом з батьками і з Настею я провів (провела) своє літо в прекрасній Абхазії!


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Які речення називають складними?​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube