Категория
Українська мова, опубликовано 30.03.2020 20:26

251
Мовознавче дослідження. Спишіть речення. Підкресліть в
Визначте, які з перелічених значень вони передають: 1) упеви
впевненість; 3) джерело повідомлення (кому належить вислов
-nіть вставні сло
упевненість; 2) не
висловлена думка
промозі була за
дні, очевидно, не
чай. (В. Скуратів
сть, що Тоні з В.
в калині, кажуть
1. Велика осіння тиша огортала іх і, здається, в спромозі
ворожити їхні очі. (Є. Гуцало) 2. В народній медицині, оче
було помітніших ліків од застуди, ніж калиновий чай. (В. С
ський) 3. І, звісно, це була чистісінька випадковість, що то
таликом випало гнати один рядок*. (О. Гончар) 4. В калині
материна любов і мудрість. (В. Скуратівський) 5. Видно, борсука
Коли достигають плоди, і зараз не навідувався до яблунь і кис
(М. Стельмах) 6. Чи, може, в цьому якраз і є сила людини, і па
може, без цього не знала б вона виходу ні в небо, ні в океан і ніко-
нічого не відкрила 6? (О. Гончар)
ЛИШЬ.​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Грнт -Грунт
Гнк -Ганок
Грс -агрус
Дз г-дзига
Ответ
Ответ оставил: Гость
Tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt4


Ответ
Ответ оставил: Гость
Як на людину впливає навколишній світ, особливо люди? Наше завтрашнє життя прямо залежить від того, з ким ми сьогодні спілкуємось. Кожній людині хочеться спілкуватись із яскравими, розумними та оптимістичними людьми.
З добрим поживеш — добро переймеш, а з лихим зійдешся — того й набе­решся. Людина, яка завжди знаходиться у гарній компанії інших людей (в першу чергу це стосується рідних та близьких людей), буде прагнути до кращого. Якщо ж людина буде знаходитись в оточенні лінивих, сумних та жорстоких лю­дей, то мине деякий час — і вона стане такою ж.
Ми часто чуємо: «Його згубила компанія». Отож вибір компанії — це важ­ливо. Найбільша проблема — це те, що ми не хочемо відстоювати власну дум­ку, завжди йдучи за більшістю людей. І нерідко внаслідок цього опиняємось гам, де нам не дуже подобається, де обставини згубно впливають на нас. Не треба залишатися з людьми, в компанії яких не комфортно. Не треба боя­тися розривати стосунки з такими людьми. Адже вони можуть перешкодити зустрічі з тими людьми, які тебе будуть поважати та щиро радіти, що мають такого гарного друга, як ти.
Саме тому слід змінити своє оточення, якщо в цьому є потреба. Адже зміни в житті відбуваються тільки на краще. І пам’ятаймо, що наше оточення і життя від цього залежить тільки від нас самих.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Не відають, що творять
Не витанцьовується
Не хлібом єдиним живе людина
Не від світу цього
Не в своїй тарілці
Не вартий товар роботи


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: 251Мовознавче дослідження. Спишіть речення. Підкресліть вВизначте, які з перелічених значень вони передають: 1) упевивпевненість; 3) джерело повідомлення (кому належить вислов-nіть вставні слоупевненість; 2) невисловлена думкапромозі була задні, очевидно, нечай. (В. Скуратівсть, що Тоні з В.в калині, кажуть1. Велика осіння тиша огортала іх і, здаєт... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube