Категория
Українська мова, опубликовано 01.04.2020 23:26

Який числівник має два корені?​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Від слова пронизати.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Постарайся знайти автора цього зошита і найди по ньому відповіді
Ответ
Ответ оставил: Гость
Панас Мирний (Рудченко). 
Олесь Гончар писав про нього: "творчих вершин своїх Панас досяг у жанрі СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО РОМАНУ; для нас він передусім творець масштабних, сильних своєю правдивістю монументальних полотен. Симфоніст, майстер епічного багатоголосся, він уперше заговорив про ритміку прози, ії музичність, інтонаційну відповідність авторської мови, змістові..."
1849р - народився в Полтавській губерніі у Миргороді. 
1858-1862 - навчався в Повітовому училищі, в місті Гадячі. 
1872 - перші його публікації: нарис "Подоріжжя від Полтави до Гадячого", оповідання "Лихий попутав". 
Написав близько 300 віршів. Звертався до драматургіі - "Лимерівна" (присвятив Зінковецькій), роман "Хіба ревуть воли як ясла повні", "Повія". 
Займався перекладанням. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Якось влітку ми з татом і двома моїми друзями вирушили у похід з ночівлею. пізно увечері тато пішов , а ми сиділи  у наметі, розповідали страшні історії. і так ми налякали один одного, що боялися з намету носа висунути. як то кажуть, у страха великі очі."розходьтеся по наметах, хлопці, завтра вставати рано", - сказав мій тато. "дивіться, який місяць яркий, видно, хоч голки збирай". ми вийшли з намету, хоча страшно було дуже - здавалося, що за кожним кущем хтось сидить. тоді я й зрозумів, що означає прислів'я "лякана ворона і куща боїться".   


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Який числівник має два корені?​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube