Категория
Українська мова, опубликовано 02.04.2020 06:26

І. Виписати звертання, розподіли їх на дві групи: поширені і непоширені (розділові знаки пропущено) 1. Тебе я земле всю сходив до краю. 2. О жовтий квіт мелодії розстань над строгими квадратами перонів. 3. Добре учителю що ти небокраї підняв нам людського стремління.4. Я не спатиму люба до світу буду думати й буду писать. 5. Ой не крийся природо не крийся, що ти в тузі за літом. 6. Бідна волошко чому ти у житі а не на клумбі волієш рости? 7. Так друже мій ми любимо одно: старої творчості додержане вино. 8. Дозволь мені мій вечоровий світе упасти зерням в рідній борозні. 9. Давай-но серце ми печаль облишимо усі негоди одцвітуть як дим. 10. Ні світе мій вовік не розлюбить святі поля твої і небеса і води. ІІ. Списати, поставити розділові знаки 1. Шуми вітре шуми буйний на ліси на гори. 2. І ти людино в себе у ногах побачиш постать гордої природи. 3. Скажи Україно скажи моя мила звідки могутність незламна твоя. 4. Зашуми весною зелен луже теплий вітре шелести в гіллі. 5. Україно Ти для мене диво. 6. Пусти мене мій батеньку на гори де ряст весняний золотом жаріє. 7. Васильки у полі васильки у полі а у тебе мила васильки з-під вій. 8. О люба Інно ніжна Інно любові усміх квітне раз ще й тлінно. ІІІ. Складіть речення, у яких подані слова були б то підметами, то звертаннями Школа, Дніпро, весна

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Прости я украинский не понимаю
Ответ
Ответ оставил: Гость
Криниця, пшениця, стерегти, ведмеді.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Новий рік це день коли всі люди бажають один одному миру і злагоди. у Новий рік всі ми добрі справи згадуємо а погані ні.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Знімати вершки (рос. - снимать сливки)  - отримувати від життя все тільки найкраще


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: І. Виписати звертання, розподіли їх на дві групи: поширені і непоширені (розділові знаки пропущено) 1. Тебе я земле всю сходив до краю. 2. О жовтий квіт мелодії розстань над строгими квадратами перонів. 3. Добре учителю що ти небокраї підняв нам людського стремління.4. Я не спатиму люба до світу буду думати й буду писать. 5. Ой не крийся природо не... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube