Категория
Українська мова, опубликовано 02.04.2020 06:26

До ть будь ласка І. Виписати звертання, розподіли їх на дві групи: поширені і непоширені (розділові знаки пропущено)
1. Тебе я земле всю сходив до краю. 2. О жовтий квіт мелодії розстань над строгими квадратами перонів. 3. Добре учителю що ти небокраї підняв нам людського стремління.4. Я не спатиму люба до світу буду думати й буду писать. 5. Ой не крийся природо не крийся, що ти в тузі за літом. 6. Бідна волошко чому ти у житі а не на клумбі волієш рости? 7. Так друже мій ми любимо одно: старої творчості додержане вино. 8. Дозволь мені мій вечоровий світе упасти зерням в рідній борозні. 9. Давай-но серце ми печаль облишимо усі негоди одцвітуть як дим. 10. Ні світе мій вовік не розлюбить святі поля твої і небеса і води.
ІІ. Списати, поставити розділові знаки
1. Шуми вітре шуми буйний на ліси на гори. 2. І ти людино в себе у ногах побачиш постать гордої природи. 3. Скажи Україно скажи моя мила звідки могутність незламна твоя. 4. Зашуми весною зелен луже теплий вітре шелести в гіллі. 5. Україно Ти для мене диво. 6. Пусти мене мій батеньку на гори де ряст весняний золотом жаріє. 7. Васильки у полі васильки у полі а у тебе мила васильки з-під вій. 8. О люба Інно ніжна Інно любові усміх квітне раз ще й тлінно.
ІІІ. Складіть речення, у яких подані слова були б то підметами, то звертаннями
Школа, Дніпро, весна

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Автопортреты Тараса Шевченко — собственные изображения, которые создавал Тарас Шевченко на протяжении своей жизни. Количество автопортретов Шевченко трудно поддаются учёту. Многие из них не дошли до нашего времени и известны лишь по переписке художника или воспоминаниям его современников. Многие разбросаны на полях рукописей литературных произведений поэта, писем, на листах рабочих альбомов и даже на рисунках других художников. Например, на копии, выполненной М. Репниной с рисунка, на котором изображён дом его родителей в Кирилловке (сейчас Шевченково), Тарас Григорьевич нарисовал себя во весь рост.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ні, це моє рішення . Тому що, у іменників жіночого роду в орудному відмінку у них закінчення -а -я
Ответ
Ответ оставил: Гость
Образ українського військового зоображений сильним та сміливим.І це правда!Українські військові виглядають мужньо та непохитно.Навіть у давнину наших козаків вважали дуже кмітливими і сильними.Військова майстерність козаків набувала розголосу в світі.джерела подають чимало фактів коли європейські володарі залучали військових для допомоги в війнах.Військову потугу прагнув використати польскій уряд для захисту південно східних кордонів.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зрада-вона вона буває не помітною.Тебе зраджують коли ти чекаєш допомогу.І коли тобі зраджують.Довіряти людям інколи не треба ,тому що тобі можуть вставити ніж в спину і навіть не вибачатися. 
Извини что с ошибками 


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: До ть будь ласка І. Виписати звертання, розподіли їх на дві групи: поширені і непоширені (розділові знаки пропущено) 1. Тебе я земле всю сходив до краю. 2. О жовтий квіт мелодії розстань над строгими квадратами перонів. 3. Добре учителю що ти небокраї підняв нам людського стремління.4. Я не спатиму люба до світу буду думати й буду писать. 5. Ой не... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube