Категория
Українська мова, опубликовано 03.04.2020 19:26

Усі прикметники відносні у рядку Даю 30 б.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

3) .................

Ответ
Ответ оставил: Гость

Учнівський, шовковий, хлібни1

Ответ
Ответ оставил: Гость
Як на людину впливає навколишній світ, особливо люди? Наше завтрашнє життя прямо залежить від того, з ким ми сьогодні спілкуємось. Кожній людині хочеться спілкуватись із яскравими, розумними та оптимістичними людьми.
З добрим поживеш — добро переймеш, а з лихим зійдешся — того й набе­решся. Людина, яка завжди знаходиться у гарній компанії інших людей (в першу чергу це стосується рідних та близьких людей), буде прагнути до кращого. Якщо ж людина буде знаходитись в оточенні лінивих, сумних та жорстоких лю­дей, то мине деякий час — і вона стане такою ж.
Ми часто чуємо: «Його згубила компанія». Отож вибір компанії — це важ­ливо. Найбільша проблема — це те, що ми не хочемо відстоювати власну дум­ку, завжди йдучи за більшістю людей. І нерідко внаслідок цього опиняємось гам, де нам не дуже подобається, де обставини згубно впливають на нас. Не треба залишатися з людьми, в компанії яких не комфортно. Не треба боя­тися розривати стосунки з такими людьми. Адже вони можуть перешкодити зустрічі з тими людьми, які тебе будуть поважати та щиро радіти, що мають такого гарного друга, як ти.
Саме тому слід змінити своє оточення, якщо в цьому є потреба. Адже зміни в житті відбуваються тільки на краще. І пам’ятаймо, що наше оточення і життя від цього залежить тільки від нас самих.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1)Кенгуру,комплекс,ескадрилья,iнструктор,порть€ра,прогрес,поет,екiпаж,азимут,таксист,трансмiсiя,iнтермецо,механiк,кiно,столяр,матч,канiлули,грiм,снiг,кабiнет,стiл,хлiб,абревiатура,iнтеграл,високо,молот,авангард,колесо,масштаб,внизу,бутерброд,каучук,нетто,око.

всі інші українські слова















2) Нашвидку,
Ответ
Ответ оставил: Гость
Ник lolkekcheburek565


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Усі прикметники відносні у рядку Даю 30 б.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube