Категория
Українська мова, опубликовано 03.04.2020 23:26

Твір на тему: "Мої улюблені квіти" (твір-роздум з використанням однорідних членів речення)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Квіти – це диво, створене природою. Не буває некрасивих квітів. Всі вони різні – великі і маленькі, пишні і витончені, строкаті і строгі. З усіх прекрасних квітів я найбільше люблю лілії.

Ще з раннього дитинства мою увагу привертали ці яскраві і незвичайні квіти. Лілії – ніби принцеси, ошатні, стрункі, горді, привітно кивають нам своїми благородними голівками. Деякі з них навіть з «веснянками». Їх називають тигровими ліліями. Зазвичай вони яскраво-помаранчевого кольору, але бувають і рожеві, і бордові. Взагалі, зустрічаються дуже різноманітні сорти лілій, що відрізняються і за кольором, і за формою пелюсток і листя, і за кількістю бутонів на стеблі. І кожна з них прекрасна по-своєму.

Не дивно, що квітка лілії символізує досконалість. Дійсно, неможливо навіть уявити, чим можна було б зробити його ще кращим. Лілія була символом французької королівської династії, видно, не тільки у мене вона викликає «королівські» асоціації. Лілія – дуже жіночна квітка, особливо якщо вона ніжного кольору – білого або світло-рожевого. Букет з лілій виглядає дуже ошатно й святково.

А ще особисто мене в ліліях приваблює їх аромат. Такі ніжні й вишукані, лілії володіють насиченим, сильним запахом, від якого може легко піти обертом. Але він також і дуже приємний, незвичайний, несхожий на інших.

У висновку хочеться сказати, що потрібно пам’ятати: квіти – це частина живої природи, і їх потрібно берегти.

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ: мої улюблені квіти ромашки. Вони ростуть на полі. я завжди збираю їх в літку. Ми з бабусею  навіть готували чай з ромашок. ромашки дуже гарні і квітучі квіти

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Моїм прикладом є мама. Я завжди беру з неї приклад. Мені завжди хочеться бути такою красивою, як вона. Тому, я завжди стараюсь вдягатися як мама, де коли мені хочеться використовувати косметику, щоб бути красунею. Але мама мені каже, що я і без неї є дуже гарна. Але на свята мені дозволяють трішки накрасти губки. Тоді я і справді виглядаю як моя мамуся.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зи-монько или же  зимо-нько 
Ответ
Ответ оставил: Гость
На мою думку,бути людиною означає з повагою ставитися но всього ,що нас оточує.Адже хто ми,якщо викинемо папірець серед вулиці або будемо хамити людям ?Нам потрібно берегти природу,бути чесним,справедливим,щоб гідно зватися людиною.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Твір на тему: "Мої улюблені квіти" (твір-роздум з використанням однорідних членів речення)... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube