Категория
Українська мова, опубликовано 04.04.2020 02:26

Перебудуйте два речення (на вибір) На складнопідрядні з однорідною і послідовною підрядністю, два інших речення (на вибір)- на складні безсполучниковим та сполучниковим зв‘язком.
1. Під вікнами починають цвісти мальви. 2. Нам гудуть бджоли й пустуни джмелі. 3. Ми повільно підійшли до лісового озера. 4. На землю тихо ступає. 5. Берег засинає проти ноч

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Український рушник - прикраса будь-якої оселі.
Молодим постелили під ноги вишитий український рушник.
Люблю мелодійну пісню про український рушник.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Порівняльний зворот виступає означенням
Ответ
Ответ оставил: Гость
Знаменитий актор театру і кіно Богдан Сильвестрович Ступка.Зріст 179см.Середньої тілобудовки.Дуже імпозантної чоловік.Квадратна форма обличчя.Лице такої форми створює враження чоловічої сили.Риси обличчя виразні.Волосся сиве,рідке.Густі брови місяцеподібні.Пронизливі карі очі,розумний погляд.В його погляді немає ні фальця,ні лукавості.Ніс масивний,приплюснутий.Вуса сиві і схожі на ті ,що були у козаків.На лиці присутня щетина,схоже,що він не голився три дні.Губи товсті,блідо-рожевого кольору.Шия товста,присутнє друге підборіддя.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1 Люблю посидіти з вудкою біля річки.
   Принеси води напитися, будь ласка.
2 В селі гуляли весілля.
   Людину цінують за добре серце.
3 Обіцяного три роки ждуть.
   Не кажи гоп, поки не перескочиш.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Перебудуйте два речення (на вибір) На складнопідрядні з однорідною і послідовною підрядністю, два інших речення (на вибір)- на складні безсполучниковим та сполучниковим зв‘язком. 1. Під вікнами починають цвісти мальви. 2. Нам гудуть бджоли й пустуни джмелі. 3. Ми повільно підійшли до лісового озера. 4. На землю тихо ступає. 5. Берег засинає проти н... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube