Категория
Українська мова, опубликовано 04.04.2020 11:26

Установіть відповідність
1.вставне слово
А Кораблі шикуйтесь до походу!
2. однорідні члени
Б Не гнів а ніжність наша вічна сила.
3. поширене звертання
В На хвилі місяць грає симфонію без слів.
4. непоширене звертання
Г Соловейку маленький у тебе голос тоненький.
Д Можливо знайдем на путі незнані острови?

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

1.Д.2б3.г.4а

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость

1 - Д

2 - Б

3 - Г

4 - А

Ответ
Ответ оставил: Гость
Смысл маты найдорожче що э у свити и йй не можна миняти ни на що
Ответ
Ответ оставил: Гость
У наш час не прийнято робити добрі вчинки. Я сам був свідком подій коли люди були рівнодушні до інших. Не всі звичайно ж, але більшість. Ми стали егоцентричними: концентуємся лише на своїх егоїстичних потребах. Абстрагуємся від інших і ще й знаходимо виправдяння усім нашим діям. Ми, люди, завжди мислимо позитивно. Як би аморально ми себе не поводили, ми завжди знайдемо причини такої поведінки. Так і у випадку з добрими вчинками. Люди не хочуть допомагати іншими, тому що це не несе за собою ніякої вигоди. Це чистої води альтруїзм. Щоб творити добро потрібно бути по справжньому сильною особистістю. А таких не багато. Тому й на вулиці коли у ви спіткнетеся, вам допоможуть одиниці, якщо знайдуться такі.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Величною для мене є та людина, яка живе, а не існує. Вона розвивається, відкриває і позазує всім свої нові якості, а не деградує. І головне, що ця людина є доброю. Вона не буде відповідати негативом на негатив.
Велич - вона в розумі, вчинках та слрвах людини. Вона не вимірюється грошима та іномарками. Велич - це те, що може нам показати справжню людину.


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Установіть відповідність1.вставне словоА Кораблі шикуйтесь до походу!2. однорідні члениБ Не гнів а ніжність наша вічна сила.3. поширене звертанняВ На хвилі місяць грає симфонію без слів.4. непоширене звертанняГ Соловейку маленький у тебе голос тоненький.Д Можливо знайдем на путі незнані острови?... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube