Категория
Українська мова, опубликовано 04.04.2020 20:26

8. Позначте речення із сурядним і безсполучниковим зв’язком:
А) Синіє небо, пливуть і пливуть по ньому хмарини, зеленіють на землі гаї та діброви, мріють у тремтячому мареві далекі села, пахне дозрілими хлібами, і тихо - тихо всюди, і тільки пісня тужить та скаржиться.
( Г. Тютюнник)
Б) Один раз доля вже зробила шалений поворот кола, чорна хвиля винесла його назад до кручі, й він видряпався на неї. ( Ю. Мушкетик)
В) А на небі зчинилась гуркотнява: кидало колоддям, ламало, трощило, й луною розкочувавсь гук над хмарами по широких небесних С. Васильченко)
Г) Там я творю її наново - і тоді здається мені, що ще більше права маю на неї.(М. Коцюбинський)
Д) Ліс був смерековий, видно, планово саджений, бо смереки заступали одна одну, як солдати в рядах, і творили своєрідні тунелі. ( І. Вільде)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Солодкий
(с)-гл прг
(О)-голосна неаголошена
(Л)-приг твр
(о) голо наголошена
(д)-приг дзв
(к)-приг гл
(и)-гол неаг
(й)-приг мяка дз
Ответ
Ответ оставил: Гость
Якщо що зроби під себе. Канікули – це завжди добре. Особливо радує тиждень відпочинку від шкільних занять в кінці жовтня, коли холоднішає і псується погода. Осінь вже втрачає свої яскраві різнокольорові фарби і стає сіро-коричневою, дощовою і непривітною. Зараз особливо важко з раннього ранку вставати і кудись йти, тим більше бути бадьорим і жадібним до знань. Так що осінні канікули в самий раз!

Під час осінніх канікул я намагаюся як слід відпочити і відволіктися від навчання, щоб потім приступити до нього з новими силами. Замість цього я зазвичай займаюся тим, що приносить мені задоволення. Нарешті, приходить час навести ідеальний порядок в кімнаті, провідати бабусю і дідуся, зібратися з друзями і провести разом цілий день, слухаючи музику, дивлячись фільми та передачі, і не думати про домашнє завдання і завтрашній ранній підйом.

Коли видається тепла і суха погода, я зазвичай вибираюся на прогулянку в парк. А якщо сонечко ховається від мене за хмарами, посилаючи замість себе дощ, то сиджу вдома або вирушаю в який-небудь центр розваг під дахом – в музей, на виставку, в кіно.

Ответ
Ответ оставил: Гость
Я не понимаю украiнська мова


Ответ
Ответ оставил: Гость
Весна радуе ннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннн


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: 8. Позначте речення із сурядним і безсполучниковим зв’язком: А) Синіє небо, пливуть і пливуть по ньому хмарини, зеленіють на землі гаї та діброви, мріють у тремтячому мареві далекі села, пахне дозрілими хлібами, і тихо - тихо всюди, і тільки пісня тужить та скаржиться. ( Г. Тютюнник) Б) Один раз доля вже зробила шалений поворот кола, чорна хвиля ви... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube