Категория
Українська мова, опубликовано 05.04.2020 17:26

2. Випишіть із поданих речень складні, визначте граматичні основи, кількість частин. Поясніть художньо-виражальні засоби поетичної мови.
1. Не повернуть козаки з походу, Не заграють сурми на зорі... Будуть вік стояти біля броду Посивілі верби-матері.
2. Я хотів би, як ти, прожити, щоб не тліти, а завжди горіть...
3. Я для тебе горів, Український народе, Тільки, мабуть, Не дуже яскраво горів. 4. Ображайся на мене як хочеш, і презирством убий мене — Все одно я люблю твої очі і волосся твоє сумне.
5. Коли б я вірить став у Бога, То Бог на тебе схожим був.
6. І будеш ти у кожному диханні, і будеш ти навіки при мені Гасить зірки очима на світанні, Палить мене в безжальному вогні.
7. О жорстока! Щастя хоч краплину В душу мою змучену згуби — Полюби і зрадь через хвилину, Та хоч на хвилину полюби! (З тв. В. Симоненка)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Підмет — це головний, граматично незалежний член речення, що позначає предмет і відповідає на запитання ХТО? ЩО?, дія, стан або ознака якого зазвичай розкривається присуд
Ответ
Ответ оставил: Гость
Розізлитися
позленіти
посіяти
під*їжджати
відремонтувати
усміхнутися
рекомендувати
посадити
розірвати
підняти
прочитати 
розпочати
тремтіти
Ответ
Ответ оставил: Гость
Если переведете на русский, я вам помогу. Простите
Ответ
Ответ оставил: Гость
Скачай 4 book.Допоможе.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: 2. Випишіть із поданих речень складні, визначте граматичні основи, кількість частин. Поясніть художньо-виражальні засоби поетичної мови. 1. Не повернуть козаки з походу, Не заграють сурми на зорі... Будуть вік стояти біля броду Посивілі верби-матері. 2. Я хотів би, як ти, прожити, щоб не тліти, а завжди горіть... 3. Я для тебе горів, Український на... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube