Категория
Українська мова, опубликовано 06.04.2020 00:26

У кожному з наведених речень замість крапок вставте єдино можливе для даного випадку слово
Цей договір … чинності з моменту підписання його … . Вважаю за необхідне … заходів … відповідальност Вас … кредит на … установки. Ви запропонували дуже великий … роботи. Які Ваші … на майбутнє? На кінець року … підсумки нашої роботи. У конференції … участь провідні вчені університету. На нараді йшлося про зміцнення … дисципліни. Юридичні сторони … відповідальність, передбачену … законодавством. Даний договір … чинності з дня підписання його відпустку за … рахунок. Ми повинні … правил внутрішнього розпорядку. Вам … написати іншу розписку. Ми … термін чинності договору.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Разум суффикс мный приставка
Ответ
Ответ оставил: Гость
 Скільки цікавих творів ми вивчаємо цього року... Всі вони прекрасні і по-своєму неповтрні. Як усіх їх прочитати? Де шукати?
  В цьому допоможе наша книга - "Українська література". За допомогою неї кожен зможе вчитися по програмі нашого класу, усі будуть знати цікаві твори, щось візьмуть із них і для себе. Наприклад, патріотичні вірші, оповідання закликають берегти рідну країну; біографія письмеників дасть нам зрозуміти, чому вони пишуть саме такі твори; пейзажі спонукають берегти природу. 
    Тому купуйте цю книгу, читайте, вчіться і розумійте!


Ответ
Ответ оставил: Гость
Депутат Верховної Ради України 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Не подскажу сама думай


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: У кожному з наведених речень замість крапок вставте єдино можливе для даного випадку слово Цей договір … чинності з моменту підписання його … . Вважаю за необхідне … заходів … відповідальност Вас … кредит на … установки. Ви запропонували дуже великий … роботи. Які Ваші … на майбутнє? На кінець року … підсумки нашої роботи. У конференції … участь пр... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube