Категория
Українська мова, опубликовано 07.04.2020 05:26

Міні-твір(5-7 речень) з фразеологізмами на вільну тему.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Одного разу зі мною трапилася неприємна пригода. мабуть, в мене ще мак цвів у голові. розпочалося з того, що в крамниці мені дали більшу здачу, ніж потрібно. я одразу вхопив очами , що грошей було більше, та не сказав продавцеві, бо давно вже поклав очі на наклейки з автівками, а батьки були проти купувати їх. тож я витратив гроші на ці наклейки. та коли прийшов додому, якось мені неспокійно на душі було. соромно, хоч і грошей було на одну панюшку . і наклейки зовсім не радували. тоді я пішов до мами та виклав їй усе як на духу . від сорому моє обличчя налилося жаром . та мама сказала, що нічого страшного. якщо я зрозумів, що на чужому нещасті щастя не збудуєш , тож нехай це буде для мене урок . вона дала мені грошей, які я відніс продавцеві. та була приємно здивована та подякувала мені за чесність. в мене ніби камінь звалився з душі .

Ответ
Ответ оставил: Гость
Чергуванням голосних звуків у слові гусінь у,і
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зима - зимно, осінь - по-осінньому, ніч - вночі, далекий - здалеку, шалений - шалено, рішучий - рішуче, сидіти - сидячи, шепотіти - пошепки.
Діти говорили пошепки, щоб не розбудити батька.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Скільки народів мешкае на Україні. У кожного своя рідна мова. А чи потрібно нам вивчати іноземні мови? Так. Тому що якщо нам випаде нагода  потрапити за кордом то дуже мало сподівань на те,що нас там зрозуміють.
 Отже вчімо іноземні мови!


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Міні-твір(5-7 речень) з фразеологізмами на вільну тему.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube