Категория
Українська мова, опубликовано 09.04.2020 07:26

Розібрати як частину мови числівник трьома​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Народ сбіднів,
паперове волокно
Ответ
Ответ оставил: Гость
1)На жаль,вони не змогли дотриматися обіцянки.
2)Сьгодні багато учнів не виконали домашнє завдання.
3)В зоопарку не було слонів та бегемотів.
4)Я не зможу прийти на вечірку Оксанки,адже погано себе почуваю.
5)Мій маленький братик не доїв сніданок.
6)Марійка не намалювала малюнок.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Сокола - сокіл, сходу - схід - східний, Львова - Львів - львів’янин, слово - слів - багатослівний, мого - мій, трохи - трішки, попелу - попіл - попільничка, осені - осінь - осінній, Києва - Київ - київський
Ответ
Ответ оставил: Гость
Рано чи пізно кожна людина задумується над тим, для чого прийшла у цей світ і як живе. Це вічне питання важливо поставити перед собою якомога раніше, щоб не довелося в кінці життя, коли вже нічого не можна змінити і виправити, гірко шкодувати за змарнованими роками.

На світі є багато речей, які не можна змінити, виправити, поновити. Та нема нічого невблаганнішого за час. У дитинстві ми його не помічаємо, здається, він тягнеться аж надто повільно. Але з роками час ніби прискорює ходу, і вже не встигаєш зробити якісь важливі справи, поспішаєш, а час все одно обганяє тебе.

І в такий момент для людини важливо хоч на хвильку зупинитися, оглянутися навколо, зазирнути у свою душу і зрозуміти, що до тебе жили на світі люди, після тебе прийдуть нові покоління, і треба залишити якийсь слід на землі. Ця мить між минулим і майбутнім називається життям. Ось вона пройшла — і її вже ніколи ні повернути, ні змінити не можна.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Розібрати як частину мови числівник трьома​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube