Категория
Українська мова, опубликовано 06.06.2020 11:30

Визначте рід, відміну та групу іменників. Запишіть їх у формі родоворо в. однини : Агругат апарат комар мороз сум майдан кір віск мед бобер джейран гейзер айсберг гібрид

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

братн я не понимаю что ты написал

можно на русском чем смогу

Ответ
Ответ оставил: Гость
Початок твору вже самі закінчите.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Всі дієслова окремо від не. Не ворог теж окремо. Остальні разом.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Правду говорив Олександр Довженко: "Життя таке коротке! Поспішайте творити добро." Розумію я його так, що життя не вічне і воно одне ми повинні прожити його лише один раз. Життя подібне до театру без сцинарія, тільки в театрі всі артисти знають свою роль і перед тим як виступати перед публікою вони днями тринуються. В житті такого немає - в житті ми імпровізуємо постійно. Ще говорять, що все що ти зробив повернеться до тебе. Творіть добро і все це повернеться до вас у подвійному розмірі, крім того люди почнуть ставитись до вас краще, вважаючи вас за добру й щиру людину. Не забувайте цей вислів і завжди тримайте його в голові.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Визначте рід, відміну та групу іменників. Запишіть їх у формі родоворо в. однини : Агругат апарат комар мороз сум майдан кір віск мед бобер джейран гейзер айсберг гібрид... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube