Категория
Українська мова, опубликовано 07.06.2020 04:37

ответить на во очень Пунктуаційну помилку допущено у реченні : А Він не міг спати од того галасу: лежав із розплющеними очима і уявляв, що попав пекло. Б Вогні палають, розростаються- од них іде тепло і зогріває його, розпалює йому кров. В Иому зсунулася пов'язка з рани, і він ніяк не міг дати собі ради з нею, йому ніяк не вдавалося зав'язати її Г Яким щохвилі виходив на двір, вдивлявся в темряву, прислухався, як виє хуртовина, недаремне сподіваючись побачити Василька, почути його голос.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Треба завжди захищати слабших, бо вони не завжди можуть себе захистити. На жаль, на світі є погані люди, які можуть образити, обдурити або навіть побити того, хто слабший за них. Слабкою людиною може бути і дідусь або бабуся, і інвалід, і дитина або підліток. Кривдити людей взагалі погано, а кривдити слабких людей набагато гірше, бо такі люди не можуть захиститися. Тому якщо бачиш, що хтось ображає слабких, треба цьому перешкоджати.

Легко захистити слабшого, якщо ти сильніший за кривдника. А як же захистити слабкого, якщо кривдник не сильніший за тебе? Вплутуватися в бійку з ним буде безглуздо та ризиковано. У такому випадку треба повідомити про це дорослим, щоб вони подзвонили у поліцію. Робота поліцейських у тому і полягає, щоб захищати людей від злочинців і кривдників.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Ми живемо на землі, викоханій предками.
2. Небо, осяяне сонцем, потемніло.
3. Посаджена мною насінина проросла.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Черговий учень, полий квіти.
2.Пане,дозвольте пройти.
3.Сергій,припини негайно!
4Бувай,Петрику!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Беталанний, безтурботний, безвідповідальний


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: ответить на во очень Пунктуаційну помилку допущено у реченні : А Він не міг спати од того галасу: лежав із розплющеними очима і уявляв, що попав пекло. Б Вогні палають, розростаються- од них іде тепло і зогріває його, розпалює йому кров. В Иому зсунулася пов'язка з рани, і він ніяк не міг дати собі ради з нею, йому ніяк не вдавалося зав'язати її Г... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube