Категория
Українська мова, опубликовано 02.06.2020 12:15

Напишiть фантастичну мiнiатюру "Подорож у снi", використовуючи вiдокремленi члени речення. Обов'язково ix пiдкреслiть як члени речення i визначте вид (додаток, означенн, прикладка, обставина)​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
На мій погляд, протиставлення в цьому разі некоректне. Телевізор і книжка виконують різні функції. В усякому разі, я вважаю, перевагу слід віддати літературі, а телевізор може виконувати хіба що інформативну та розважальну функції. Народна мудрість свідчить: той, хто читає книжки, керує тими, хто дивиться телевізор. А обирати це має кожен сам для себе. Хочете, щоб вам вкладали в голову готові думки і керували вами все життя? Дивіться телевізор.Хочете мати про все на світі власну думку, хочете вміти мислити і пізнати життя по-справжньому - читайте художню літературу. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Беріз, ліжок, польоту, гірок, рухався,
Ответ
Ответ оставил: Гость
Закінчення немає, бо спересердя - це прислівник
основа - спересердя
корінь - серд
префікс - с, пере
суфікс - я

Ответ
Ответ оставил: Гость
Читати-прочитаний
записувати-записаний
мити-митий
шити-митий
бити-битий
зробити-зроблений
смажити-смажений
варити-варений
пекти-пекучий
стояти-стояча


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Напишiть фантастичну мiнiатюру "Подорож у снi", використовуючи вiдокремленi члени речення. Обов'язково ix пiдкреслiть як члени речення i визначте вид (додаток, означенн, прикладка, обставина)​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube