Категория
Українська мова, опубликовано 03.06.2020 11:56

Правильно вжито розділові знаки в складних синтаксичних конструкціях. А. Тепер поле все ширше розкривало свої рамена, все далі розстеляло свою одежу, і коли хлопець зійшов на горбок, перед ним встали в повній красі всі ниви, зелена пляма низької луки, далека смужка лісу. Б. Покірливо дав я себе забрати і, поки залізо тряслось та лящало, я ще раз, востаннє, вбирав у себе спокій рівнини, синю дрімоту далеких в. В. Квартири Чубинських гості добре не знають, бо вони не¬давно переїхали сюди, а коли побачать замкнені віконниці, то подумають, що дім порожній. Г. У вікна било полудневе проміння і видно було, як цілим морем пливли кудись ще зелені ниви, дев'ятсот десятин панського поля, що спускалося часом у балку, а потім зді¬ймалося знову, як хвиля.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Я живу на прекрасній вулиці Б. Хмельницького ( напиши свою). Вона знаходиться на околиці міста, в районі залізничного вокзалу. Тому з вікна п*ятиповерхового будинку я можу спостерігати за рухом потягів. З іншої сторони мого будинку розташований ліс, куди з своєю родиною я часто ходжу гуляти, відпочивати, милуватися красою природи. На моїй вулиці живе багато друзів, з якими я люблю гратися на спортивному майданчику. 
Ответ
Ответ оставил: Гость
В) гарбузиння, ластовиння,вороння
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зелене листя тихо шелестіло, наганяючи весняну меланхолію.
Я так люблю яблуню, її рожеві квіти, її зелене листя!
Восени зелене листя поступається місцем жовтому,червоному, оранжевому листю.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Я нi понiмаю Украiнский.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Правильно вжито розділові знаки в складних синтаксичних конструкціях. А. Тепер поле все ширше розкривало свої рамена, все далі розстеляло свою одежу, і коли хлопець зійшов на горбок, перед ним встали в повній красі всі ниви, зелена пляма низької луки, далека смужка лісу. Б. Покірливо дав я себе забрати і, поки залізо тряслось та лящало, я ще раз, в... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube