Категория
Українська мова, опубликовано 03.06.2020 12:05

3. Визначити складні синтаксичні конструкції із безсполучниковим і сурядним зв’язком.
А З лівої руки зблиснула покарлючена річечка, біля неї на заотавленій луці пасеться старий кінь: почувши кроки, він підіймає голову і синім оком, у якому залягла розумна печаль, дивиться на старого.
Б Над самою водою пролетів білобровий перевізник, а з очерету тихо-тихо випливла молода качка; вона обережно повела точеною голівкою, заспокоїлась і вже пливе на чистовід.
В Над тихим світом курилася зоряна імла, за татарським бродом на болотах бродив долинний туманець, і в ньому по груди паслися селянські коні, що пахли оранкою, туманом і молодою м’ятою.
Г Кінь по коліна зайшов у брід, м’яко почав перебирати губами підсвічену воду, потім заіржав, і тоді з того берега на оболоні теж озвалось іржання; воно ніби підхльоснуло воронця.
Д Скрипливими східцями дівчина почала підійматися до дзвонів, вони дрімотно озвалися на її ходу, наче хотіли заговорити до неї (З тв. М. Стельмаха).

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
1. Розмах, розмахувати 2.Розсада.
Ответ
Ответ оставил: Гость
1.Прошу вас не проходьте повз!
2.Я хочу попросити вас мені допомогти.
3. Скажіть, будь ласка, ви не поспішаєте?
4.Дозвольте Вас запитати, як дійти до найближчого мед. пункту?
5. У мене до Вас прохання: "Не могли б ви викликати швидку медичну допомогу"?

Ответ
Ответ оставил: Гость
Означає, що ти завжди сам по собі, ти не з ким по товаришуєш
Ответ
Ответ оставил: Гость
Правильна відповідь б, бо
приносячи-нести
пересадивши-садити
заплівши-плести


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: 3. Визначити складні синтаксичні конструкції із безсполучниковим і сурядним зв’язком. А З лівої руки зблиснула покарлючена річечка, біля неї на заотавленій луці пасеться старий кінь: почувши кроки, він підіймає голову і синім оком, у якому залягла розумна печаль, дивиться на старого. Б Над самою водою пролетів білобровий перевізник, а з очерету тих... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube