Категория
Українська мова, опубликовано 03.06.2020 12:05

Оповідання на українському , про сім'ю не меньше 1 странице​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

ответ:Найдорожче, що є в житті – це сім’я! Спочатку та, в якій народжуєшся, а потім, яку створюєш. Переконаний, що в кожного є свої уявлення про те, якою повинна бути ідеальна сім’я. Однак, межі для досконалост не існує. Адже, коли в сім'ї панує любов, довіра, повага, розуміння, турбота, комфорт – це надзвичайно важливо.Завдяки тому, що у нашій сім’ї панує завжди мир і спокій, взаєморозуміння, повага і шана до кожного, хто є у нашій сім’ї – я зі своїм братом стоїмо твердо на ногах і впевнені у завтрашньому дні.

Треба любити і шанувати, поважати своїх батьків – не завдавати їм болю і сорому своєю поведінкою. Щоб не трапилось, рідні люди завжди готові підтримати, дати мудру пораду, розуміють з півслова. Тож бережіть сімейний вогник, своїх рідних, цінуйте та дякуйте за кожну хвилину.

Объяснение:

Ответ
Ответ оставил: Гость
На мою думку,бути людиною означає з повагою ставитися но всього ,що нас оточує.Адже хто ми,якщо викинемо папірець серед вулиці або будемо хамити людям ?Нам потрібно берегти природу,бути чесним,справедливим,щоб гідно зватися людиною.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Беріз, ліжок, польоту, гірок, рухався,
Ответ
Ответ оставил: Гость
Степ ( підмет), струснувшита та зігнавши ( присудок) з себе ( додаток) непримітні тіні ( обставина),горить ( присудок) півник ( обставина) жовто зеленим ( означення) вогнем ( додаток)


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Оповідання на українському , про сім'ю не меньше 1 странице​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube