Категория
Українська мова, опубликовано 03.06.2020 21:24

Жінка, Полтава, шлях, олово, листя, ім‘я, плем‘я, мрія, відданість, Дніпро, кошеня, батько, земля, сіль, мама, мати, море, кров, галченя, ніч - віднести до відмін.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Тебе в этом никто не поможет. Так как ты личность, а каждую личность может осчастливить разные вещи.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Матуся сказала :"доню, вимий посуд "
Ответ
Ответ оставил: Гость
Як знайти свій шлях в житті?Це насправді тяжка річ. Ніхто ніколи не знає, яке його призначення в житті. І ніхто не знає, як його знайти, допоки одного разу, ти не зрозумієш, що знайшов те, що шукав. Але незважаючи на те, що цей шлях самопізнання тяжкий та тернистий, повір, це цььго вартує.Шукай себе. Одного ранку ти проснешся і зрозумієш, що твій улюблений колір - білий, що зелений гіркуватий чай набагато смачніший ніж солодкий чорний. І що світанок подобається більше, навіть якщо у цю пору ти ще спиш. І зрозумієш, що це повільна пісня твоя улюблена. І емоційність - це привілегія. Навіть, якщо ти не вмієш танцювати, то ти пробуєш. І виявиться, що тобі непогано вдається математика та історія, а фізика - цікаве заняття, а ще, що англійська вартувала того часу. Самотність більше не розчаровує, а допомагає заспокоїтись. Дощ з грозою більше не навіває сум. І слухати аудіокнигу в маршутнці набагато приємніше, ніж музику. Одного ранку ти зрозумієш, що відчуваєш набагато більше ніж інші. І самопізнання не таке вже й страшне діло. Без книжки ти нікуди не вийдеш, навіть якщо вона просто лежатиме в портфелі. Тобі здаватиметься неймовірно дивним, що комос, як і глибини океанів, досі незвіднаний. І повір, це все так НОРМАЛЬНО. Бо ти шукаєш себе. Попри те, що шлях життя є унікальний для кожної дитини, це найвища місія. Ти знайдеш себе, як хтось знаходить через музику, через кохання, танець, емоцій, біль та силу. Кожен із нас особливий. Я наприклад, мрію під ліричну рок-музику, а мій сусід, наприклад, може мріяти, сидячи на підвіконнику, з чашкою какао.А потім, ти посміхнешся світанковому сонцю і будеш щасливий. Бо ти знайшов себе. І це твоє найбільше щастя.
Ответ
Ответ оставил: Гость

людина-частина природи. ми пов'язані з природою ізалежимо від неї. тому охорона природи-це охорона людини. коли природа зазнає ушкоджень, це спричинює зміни в житті людини. життя погіршується. тож дбаючи про цілісність природи, людина захищає себе. відновлення природних багатств покращує й наше життя

    тож, охороняймо природу , щоб продовжувалося життя на нашій планеті.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: Жінка, Полтава, шлях, олово, листя, ім‘я, плем‘я, мрія, відданість, Дніпро, кошеня, батько, земля, сіль, мама, мати, море, кров, галченя, ніч - віднести до відмін.... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube