Категория
Українська мова, опубликовано 04.06.2020 10:29

Установити відповідність міжреченнями та смисловими відношеннями, що виражають прийменники в них:А. означальні ,.Б В. об'єктні ,.Г.причинові,.Ґ.часові,.Д.відношення мети | 1.Весна багатая на квіти, а осінь на сніпки. 2.Від березневих дощів земля квітне. 3. Марець з водою, квітень з травою, а травень з квітами. 4.Ні в березні води, ні в квітні трави. 5. Улітку на дворі пусто, зате в полі густо .6. Держи копійку на чорний день. можэте вот так написать букву и цыфру

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Мести - замітати......
Ответ
Ответ оставил: Гость
Народ загін команда група братва
Ответ
Ответ оставил: Гость
Можеш послухати пісню Скрябіна, може ти звідти щось візьмеш, вона так і називається(як назва твого твору), але я всеодно дещо написав.Так за 21 рік Україна з єкономічно розвиненої країни, з сотнями вищих учбових закладів наукових та медичних центрів і т. ін. посіла перше місце в останній десятці самих відсталих країн Африки. Та не президенти нам обрані в тім винні, не западенці..., нам усім "свободи й демократії" невтерпець закортіло. Хоча з часом побачили, що від того "звільнення.." Україна потерпіла значно більше, аніж від німецько-фашистської навали 41-45 р.р. А що досі не повиздихали з голоду, й є в що одітись, і в хатах ще тепло, бо, паскудники, проїдаємо не нами придбане. А що буде завтра, що залишиться нашим дітям, що буде з Україною - нам до одного місця. Головне - мова!
Ответ
Ответ оставил: Гость
Можете написать по русский и мы вам поможем .


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Установити відповідність міжреченнями та смисловими відношеннями, що виражають прийменники в них:А. означальні ,.Б В. об'єктні ,.Г.причинові,.Ґ.часові,.Д.відношення мети | 1.Весна багатая на квіти, а осінь на сніпки. 2.Від березневих дощів земля квітне. 3. Марець з водою, квітень з травою, а травень з квітами. 4.Ні в березні води, ні в квітні трави... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube