Категория
Українська мова, опубликовано 04.06.2020 13:07

До ть скласти твір на тему: "Моя мрія бути здоровим"

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Якось раптом я підсоухав що мама розмовляє по телефону і говорить те що в голові не вкладається.Мама каже що я маю іти до зубного лікаря.І це для мене просто жахливий день.Коди мама закінчила говорити я умився і пішов спати.У ночі мені снилися кошмари про зубного лікаря. Ранок і я подумав що мене не збудили я подзвонив мамі і ось що мама пішла до дантиста зі своїм зубом.І ось що означає підслухана розмова.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Товариський, латишський, туристський, боязкий, казахський, ткацький, парубоцький, таджикцький, заводський, емігрантський, студентський, дивацький
Ответ
Ответ оставил: Гость
С-суфикс пост-корень
Ответ
Ответ оставил: Гость
Багато людей сприймають всі свята з точки зору власного вільного часу, зайвого вихідного дня і можливості розслабитися в компанії друзів. З одного боку, бажання відпочивати є для людини природним і нормальним. З іншого боку, свята встановлюються не просто так, іноді вони мають велике духовне, моральне та етичне значення для людини. Думається, що одним з таких свят є Різдво. Ні для кого не секрет, що Різдво символізує народження Христа. Христос в свою чергу є релігійним персонажем. Саме з цієї причини я можу зіставити значення цього свята зі значенням релігії в житті людини. Думаю, що саме таке зіставлення буде найбільш правильним.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: До ть скласти твір на тему: "Моя мрія бути здоровим"... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube