Категория
Українська мова, опубликовано 04.06.2020 11:15

Вказати звертання непоширені та поширені. Визначити відмінки іменників, якими виражено звертання.
Скільки є в нас, любі друзі, для звертання ніжних слів! (Д. Білоус.) Гарна ти, матусю, люба дуже, мила! Ти мене ще змалку звичаю навчила. (К. Перелісна.) Дай, бабусю, поцілую сивину твого волосся (А. Костецький.) Це ти, моя зоряна батьківська хато, зринаєш сьогодні вві сні. (Д. Білоус.) Тату, скрипочку купіть! (Л. Забашта.) (письмово)

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Зустріла калина мене морозної днини на сивому від інею узліссі. Хитнула вона вітами - червонястими кетягами із дивовижними ягодами. Замилувався я цими кульками , відщіпнув одну в скуштував Сік ягід рослини вгамовує спрагу.
А скільки пісень про неї співано Прекрасний калиновий кущ і в цвітінні. Посади в ти за своє життя хоч один кущ ягід
Ответ
Ответ оставил: Гость
В Настане день, настане час, і розіллється знов медами земля, що освятив Тарас своїми муками - ділами.
1 речення з 2 зв"язане безсполучниковим зв"язком, 2 і 3 - судрядним, а 3 і 4 - підрядним зв"язком.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Зима чудесное время года. Зимой очень весело, можно играть в снежки или кататься на ледяных горах. Зимой очень красиво, все деревья покрываются и нем или поздней зимой снегом. Зимой очень холодно и по городу летают вьюжные тройки с запряженными лошадями
Ответ
Ответ оставил: Гость
Якщо що зроби під себе. Канікули – це завжди добре. Особливо радує тиждень відпочинку від шкільних занять в кінці жовтня, коли холоднішає і псується погода. Осінь вже втрачає свої яскраві різнокольорові фарби і стає сіро-коричневою, дощовою і непривітною. Зараз особливо важко з раннього ранку вставати і кудись йти, тим більше бути бадьорим і жадібним до знань. Так що осінні канікули в самий раз!

Під час осінніх канікул я намагаюся як слід відпочити і відволіктися від навчання, щоб потім приступити до нього з новими силами. Замість цього я зазвичай займаюся тим, що приносить мені задоволення. Нарешті, приходить час навести ідеальний порядок в кімнаті, провідати бабусю і дідуся, зібратися з друзями і провести разом цілий день, слухаючи музику, дивлячись фільми та передачі, і не думати про домашнє завдання і завтрашній ранній підйом.

Коли видається тепла і суха погода, я зазвичай вибираюся на прогулянку в парк. А якщо сонечко ховається від мене за хмарами, посилаючи замість себе дощ, то сиджу вдома або вирушаю в який-небудь центр розваг під дахом – в музей, на виставку, в кіно.


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: Вказати звертання непоширені та поширені. Визначити відмінки іменників, якими виражено звертання. Скільки є в нас, любі друзі, для звертання ніжних слів! (Д. Білоус.) Гарна ти, матусю, люба дуже, мила! Ти мене ще змалку звичаю навчила. (К. Перелісна.) Дай, бабусю, поцілую сивину твого волосся (А. Костецький.) Це ти, моя зоряна батьківська хато, зри... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube