Категория
Українська мова, опубликовано 22.04.2020 08:26

Найти словосполучення: Вітер, наче парубок у танці, на всі боки обертав кожухарку метелицю, і вона, широко розкинувши поли кожуха, то захлиналась жагучим потаємним шепотом, то лютилась, мов звірина, і водночас, як їй минулось, розтрушувала, розметувала, розкублювала над землею холодну вовну.
Мовчали закурені поля, німувала насічена рубцями - переметами дорога, тільки діброва, до якої він саме дійшов, пересварювалася з хуртовиною і вітром; незлинялі закучерявлені дуби, як військо шолом'яне, стояли плечем в плече проти них, надламували їхню силу, а самі по коліна вгрузли в сніг...

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Не можна стояти під високим деревом в грозу, щоб не потрапити в біду.
Не треба довго думати, а необхідно швидко вирішувати цю проблему.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Головний герой в творі зазвичай дуже зворушливий, близький читачу
Ответ
Ответ оставил: Гость
2.У хаті було чисто і гарно,як у квітнику
Ответ
Ответ оставил: Гость
Что ..........................


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Найти словосполучення: Вітер, наче парубок у танці, на всі боки обертав кожухарку метелицю, і вона, широко розкинувши поли кожуха, то захлиналась жагучим потаємним шепотом, то лютилась, мов звірина, і водночас, як їй минулось, розтрушувала, розметувала, розкублювала над землею холодну вовну. Мовчали закурені поля, німувала насічена рубцями - переме... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube