Категория
Українська мова, опубликовано 05.06.2020 18:52

1) Три разки жовтуватих від часу намистин, загорнуті в руду панчоху, перейшли мені в спадок від бабусі. У нас, на півдні Вінниччини, таке намисто називали баламутами — перекручене від «перламутр».

ВИзначити Види й засоби міжфразного зв’язку .

2) Три разки жовтуватих від часу намистин, загорнуті в руду панчоху, перейшли мені в спадок від бабусі. У нас, на півдні Вінниччини, таке намисто називали баламутами — перекручене від «перламутр».

Бабуся в ньому виходила заміж, а до неї — її мама. Бабуся тримала баламути у великій скрині на самому дні, під горою домотканих скатертин, рушників і сорочок. Діставала дуже рідко, але коли це ставалося, завжди пускалася в спомини. Розповідала, що до неї часто приходили дівчата брати баламути на своє весілля. Тоді особливих статків не було, тому такі позички були звичні.

Намисто свідчило про статус його власниці: що більше разків на шиї — то багатшого вона роду. Найдорожчим було червоне із середземноморських натуральних коралів. Одна низка могла коштувати, як добра корова. Найдешевшими були пацьорки — з дрібних скляних або дерев’яних намистин. Баламути йшли десь посередині між коралями та пацьорками.

Бабуся казала, що розділить баламути й дасть по одному разку в сім’ю кожного з трьох синів — дочок у неї не було. А недавно потай віддала все мені. Може, тому, що я найбільше любила слухати про її молодість?

Знайдіть у тексті речення з різними видами звязку та скласти схмеми.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Узагальнено- особове речення, здоровенькі будьмо, не обізлилися в горі, провалля, на обніжку, непослідовні люди, егоїстичні, корисливі мотиви, себелюбство, відкритість, натомість, найкраще, загальнепланетарні, електроопори, середовище, біосфера, деградація, здалеку, запустілля, ресурси, знищення, населення землі, тисячоліття, гармонія, грунт
Ответ
Ответ оставил: Гость
(Т"У Л" П А Н) Ці дві зверхукоми означають пом"якшення
Ответ
Ответ оставил: Гость
Кількість - кількісних
Область - обласний
Доблесть - доблесний
Лестощі - лестливий
Піст - пестливий
Масло - масляний



Ответ
Ответ оставил: Гость
Далеко від нашої країни є Снігове містечко. В ньому завжди падає сніг і завжди там зима. Це місто мрій, бо тут живе Дід Мороз і його чарівні Ельфи. Зимою діти пишуть листа побажань, листи отримує Дід Мороз і виконує мрії діток. Окдного разу і


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 3 на вопрос по Українськой мове: 1) Три разки жовтуватих від часу намистин, загорнуті в руду панчоху, перейшли мені в спадок від бабусі. У нас, на півдні Вінниччини, таке намисто називали баламутами — перекручене від «перламутр». ВИзначити Види й засоби міжфразного зв’язку . 2) Три разки жовтуватих від часу намистин, загорнуті в руду панчоху, перейшли мені в спадок від бабусі. У н... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube