Категория
Українська мова, опубликовано 05.06.2020 21:22

повідомлення на тему життєві ціності сучасника​

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

Відповідь:

"Наша молодь, передусім, прагне бути здоровою, створити міцну сім'ю та забезпечити благополуччя своїх дітей. Молодь також хоче бути фінансово успішною та незалежною, мати гідну роботу і житло. Ці позиції залишаються домінуючими у рейтингу ціннісних пріоритетів молоді", - сказав Міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

За словами Міністра, дуже позитивним є те, що в останні роки суттєво підвищилася значимість для молоді таких цінностей як: державна незалежність України, демократичний розвиток, свобода слова, громадський контроль влади, європейська інтеграція, національно-культурне відродження, активна участь у волонтерському русі та громадсько-політичному житті.

Так, 92% молоді вважає своєю Батьківщиною Україну, 69% пишаються тим, що є громадянами України. 30% готові захищати Україну зі зброєю в руках, 52% ненасильницькими методами.

Пояснення:

Ответ
Ответ оставил: Гость
Я не понимаю украинский язык(Можешь на русском написать?я отвечу
Ответ
Ответ оставил: Гость
Золотиста- (закінчення А) ,(корінь ЗОЛОТ) , (суфикс ИСТ)


Ответ
Ответ оставил: Гость
Прикметник яке яку якого
Ответ
Ответ оставил: Гость
Гарненько ( Корінь гарн, еньк суфікс, о закінчення) .


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: повідомлення на тему життєві ціності сучасника​... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube