Категория
Українська мова, опубликовано 05.06.2020 21:42

ВИПИСАТИ ДІЄПРИКМЕТНИКОВИЙ ЗВОРОТ Все ожило, усе загомоніло – Зелений шум, веселая луна! Співало все, сміялось і бриніло, А я лежала хвора й самотна. Я думала: "Весна для всіх настала, Дарунки всім несе вона, ясна, Для мене тільки дару не придбала, Мене забула радісна весна". Ні, не забула! У вікно до мене Заглянули від яблуні гілки, Замиготіло листячко зелене, Посипались білесенькі квітки. Прилинув вітер, і в тісній хатині Він про весняну волю заспівав, А з ним прилинули пісні пташині, І любий гай свій відгук з ним прислав. Моя душа ніколи не забуде Того дарунку, що весна дала; Весни такої не було й не буде, Як та була, що за вікном цвіла.

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость
Зим (корінь) оньк (суфікс)а (закінчення), пра (префікс)баб (корінь) ус (суфікс) я (закінчення), дощ (корінь) ик (суфікс) нульове закінчення, сел (корінь) о (закінчення), зелен (корінь)ий (закінчення).
Ответ
Ответ оставил: Гость
Пташка .пташиний .
козацький. 
учнівські . учитися . 
товариська . товариство
комашка 
вороняче. проворонити 
малий. малятко .маля
дітки .дитячий 
Ответ
Ответ оставил: Гость
Перевірочне слово "мИнулий"
Ответ
Ответ оставил: Гость
Народ сбіднів,
паперове волокно


Другие вопросы по Українськой мове

✅ Ответов: 2 на вопрос по Українськой мове: ВИПИСАТИ ДІЄПРИКМЕТНИКОВИЙ ЗВОРОТ Все ожило, усе загомоніло – Зелений шум, веселая луна! Співало все, сміялось і бриніло, А я лежала хвора й самотна. Я думала: "Весна для всіх настала, Дарунки всім несе вона, ясна, Для мене тільки дару не придбала, Мене забула радісна весна". Ні, не забула! У вікно до мене Заглянули від яблуні гілки, Замиготіло лис... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube