Категория
Українська мова, опубликовано 26.04.2020 08:26

Разом треба писати кожен прийменник у рядку:
А) з/посеред, згідно/з, на/чолі
Б) за/ради, з/під, по/між
В) на/прикінці ,по/серед,за/для
Г) в/наслідок,по/перед,у/раз

Ответы

Ответ
Ответ оставил: Гость

В

Объяснение:

Тому шо наприкінці, посеред і задля РАЗОМ

Ответ
Ответ оставил: Гость
На столі, за яким сиділа вчителька, букети барвистих квітів: айстри, гвоздики, жоржини. (речення розповідне, неоткличне, односкладне, просте, поширене)
Ответ
Ответ оставил: Гость
Джерела втрат теплаЗаходи по енергозбереженнюЧерез шпари у дверях та вікнах втрачається до 30% тепла будинку.Двері та вікна використовуйте з тепло - та шумоізолюючими властивостями. В старих вікнах та дверях потрібно заклеїти шпари ізоляційною стрічкою. Це підвищить температуру в приміщенні на декілька градусів.Радіатори можуть бути частково холодними з початком опалювального сезону.В радіаторі може бути повітря, проведіть відповінді заходи. Зверніться до  спеціалістів.Радіатори гріють недостатньоТеплоізоляція стіни за радіатором може збільшити тепловіддачу на 20%. Використайте лист фольгованого паперу, встановлений на стіну за радіатор.Декоративні решітки на радіаторахВ залежності від конструкції, решітка може зменшити тепловіддачу до 20%. Врахуйте ці тепловтрати при встановленні.Штори на вікнахШтори не мають закривати радіатор, щоб теплові потоки могли виходити з об`єму вікна. Але в свою чергу штори мають закривати вікно, виступаючи додатковим теплоізолятором, тобто мають бути такої довжини щоб закривати тільки вікно. Це може заощадити 20% тепла.Вікна як джерело втрат так і надходження теплової енергії.В день залишайте штори відкритими, щоб сонячні промені могли обігріти кімнату. А на ніч закривайте, щоб відокремити теплові потоки від скла, через які втрачається до 10% тепла. Штори з щільного матеріалу створюють додатковий термоїзолюючий ефект.Радіатори встановлені в нішуЗа рахунок ніші знижується ефективність роботи радіатора на 10%. Врахуйте це при ремонті. Ефективніше встановити радіатори на рівну стіну.Шпари під дверима та відкриті дверіЗакриті двері збережуть тепло кімнатиВідкидне вікно або кватиркаКонтролюйте час провітрювання. Фіксатор на кватирці дозволить для вентиляції використовувати не велику площу.
Ответ
Ответ оставил: Гость
Можете написать по русский и мы вам поможем .


Другие вопросы по Українськой мове

Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
Вопрос
Українська мова, опубликовано 09.01.2019 16:01
✅ Ответов: 1 на вопрос по Українськой мове: Разом треба писати кожен прийменник у рядку:А) з/посеред, згідно/з, на/чоліБ) за/ради, з/під, по/міжВ) на/прикінці ,по/серед,за/дляГ) в/наслідок,по/перед,у/раз... ты найдешь на сайте. Также ты можешь добавить свой вариант ответа, если считаешь, что он не верен или твой ответ более полный. Пожалуйста, добавляй только правильные ответы.
Вконтакте Youtube